-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
válasz WunderKinder #14601 üzenetére
Még elég jó venti az xilence piros 12-ese. Most megint lett iponban, 1300 pénz.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Satyricon
addikt
Kell rá egy plexi tető, vagy valamilyen más nagyobb méretű tető, és csendbe van!
Szerk.:
Mivel nálam sok blokk van a rendszerben, nem mertem beletenni egyedül a plexitetős DDC-t, ezért bekötöttem a sima tetős DDC-t is. A kettő együtt nagyon bivaly, és a sima tetős tényleg hangos, de azt kikötöttem, így most csak a plexi tetős megy. Azt hiszem, kissé alábecsültem a teljesítményét a plexis DDC-nek.
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
adatfalo
senior tag
És nincs valami ötletetek 14-es ventikre pénztárca barát áron?
Amióta kiszámoltam, hogy kb 120k-ból jönne ki a vizes cuccom próbálok mindenen spórolni , most az az ötletem támadt, hogy a ház ventijeit megduplázom, és azt a 4-et rakom a 280-as radira. Így csak 2 ventit kéne vennem.
Vagy, az szerintetek befolyásol bármit is, ha elől és hátul nem ugyanazok a ventik vannak? Teszem azt, szívni ezek a Fractal ventik fognak, fújni meg pl:ezek?www.adatfalodesign.hu
-
opti06
aktív tag
válasz WunderKinder #12648 üzenetére
viszont előtte teszteld hány volton indul, az összes máshogy viselkedik, előtte 10w-os sima volt az csak 8-9volt körül volt hajlandó indulni és hangosabb is volt mint 18w-os
-
opti06
aktív tag
válasz WunderKinder #12640 üzenetére
nálam is ddc 18w van, ek acetal fehér tetővel, plusz 6.8v -ra van lecsökkentve ddc feszültsége (1-1.5 fokkal melegebb minden, mintha 12v-on menne) viszont sokkal halkabb a búgása/rezgése, (5.8v on indul már egyébként, csak biztos ami biztos kapott plusz egy voltot)
illetve 2cm vastag szivacson van gép aljába semmihez nem ér hozzá csak szivacshoz, nagyon minimális a hangja csak közel hajolva lehet hallani (tápom ventijét nem hallani hx650w) -
fatal1ty1984
őstag
válasz WunderKinder #12640 üzenetére
én a rezgés anno annyival megoldottam,hogy egy tömör 2centis szivacs darabot ráagasztottam az aljára és ugy tettem bele a gépbe.azonnal elhallgatott
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz WunderKinder #11610 üzenetére
Zárt rendszerben semmi. Nincs különbség. Egyedül feltöltésnél okozhat gondot, mert amíg a második szivattyú levegős, nem fog semmit se nyomni. Általában azért helyezik egymás közelébe a szivattyúkat, mert ahol egynek van hely, ott elfér a második is. Emellett ha az egyik szivattyú a tartály után van, így oda kerül a másik is. Már feltöltéskor is lehet élni a nyújtott előnyökkel.
mackósajt: Én erre reagáltam: "A sorrend csak a szállítási kapacitás miatt lehet fontos, már ha fontos."
Zárt rendszerben maga a sorrend cefetmód nem számít, amíg a rendszer ellenállása nagyobb, mint a szivattyúk közti teljesítmény-különbség.
A membrán sűrítő gép nem teljesen zárt rendszerben dolgozik, elvégre a folyamat lényege a vízelvonás. És amúgy sem mérvadó egy olyan magas nyomású rendszer vízhűtés témakörben.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik