- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz hash99 #76103 üzenetére
Én azt sem vártam meg, ahogy kiderült, aznap saját költségen visszaküldtem nekik, hogy ezzel is gyorsabb legyen. Ehhez képest másnap megjött a visszaigazoló, hogy kézbesítették, ők meg még 1 hét múlva is keresték, hogy náluk nincs. Aztán egyszercsak hogy-hogynem előkerült Szőrnyű nagy kupleráj lehet annál a cégnél úgy minden szinten. Volt egy másik cserém, önhibájukon kívül rossz terméket küldtek. Jó fejek voltak, visszavették, adtak helyette olyat, amilyet kértem helyette. Nade az oplcsóbb volt. Mondtam nekik ne küldjék vissza a különbözetet, majd levásárolom, úgy rendelek még tőlük. Na azóta végtelenszer rendeltem, minden alkalommal jeleztem, hogy vonják le az akkoriban fenmnmaradt összeget. Semmi. Már elengedtem a dolgot, valami két-három ezer forint, de na. Nem akarok náluk intézni inkább semmit. Ilyen nagyon olcsó valamit még veszek tőlük, de ha lehet, inkább megveszek mindent a gyártók webshopjáról.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- BeQuiet Pure Loop 280 mm processzor vízhűtő Új 6hó jótállással!
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest