Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Lassanként kirajzolódik, hogy milyen hűtést szeretnék..:
Sztetek hogy érdemes elrendezni a dolgokat:
A ház aljában legyen a szivattyú, a tetejére legyen rögzítve a radi és a hátulján legyen a tartály?
Vagy nem ez a legjobb elrendezés?Ja igen és egy duplaradi elég egy GTX meg egy Quad hűtésére?
-
m4rc!
őstag
Sziaztok!
Haver nemrég vett magának itt a ph!-n egy nagyon f@sza vízhűtősettet (ti állítottátok össze neki).
Én idáig óckodtam, a gépem vizezésétől, de ahogy mondta, hogy hány fokos a Quadja, egyből meggondoltam magam
Szóval lenne pár kérdésem:
Mennyire macerás vízzel hűteni? Sokat kell-e takarítgatni? Ez az algásoadás mennyire gond?
Én csak a procimat szeretném hűteni, de azt a lehető legjobban, szóval vmi high-end hűtés kéne rá. Milyen megoldásokat tudtok ajánlani? Elég lenne esetleg egy ventis radi?
Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest