Aktív témák
-
sihu
tag
válasz
Samanbacsii #12402 üzenetére
(#12399)-re vki???
-
sihu
tag
és akk ha csak a gpu+cpu-t hűteném, akk ahoz mekkora radi kéne????(3-as radi 2 ventivel elég???
-
sihu
tag
válasz
WiZARD #12393 üzenetére
hát elkondolkodtam és sztem az lesz, h veszek cpu, gpu full blokkot, 3-as radit
a gépbe lesz 2 halk venti, a radin is lesz 3 halk venti(szabályzóval le lesz szabályozva az összes
az aránylag halk mit jelent????? me mellettem lenne a gép úgy fél méterre, és nem naon szeretném majd hallani.......
-
sihu
tag
kell a rendszerbe vízhőfok mérő és áramlásmérő????? ha nincs plexi a házamon, akk h tom nézni az áramlásmérőt????
-
sihu
tag
szerintetek van értelme annak h mindnere blokkot pakol az ember, ezáltal a házat passzivizálja, vagy elég ha csak a gpu-n és a cpu-n van blokk és hagyok ké halk ventit a házba a ramoknak, hhd-nek és chipeknek, feteknek????????
-
sihu
tag
ahogy nézem a chieftekek nem a dizájnról hírresek...
-
sihu
tag
akinek vízhűtése van innen, az mien házzal dolgozik??? me nekem kéne vmi ház, amibe kényelmesen elfér a liquid cooling
-
sihu
tag
a swiftech apogee gt-hez alapból van backplate???
-
sihu
tag
jelenleg meik a legjobb vétel pumpákba???? nekem majd egy olyan rendszerem lene, ahol mindne vizesítve lenne(cpu, vga, hdd, chip, fet) ehez mein szivatyút ajánlanátok??? eddig egy DDC 1t néztem ki
-
sihu
tag
-
sihu
tag
Erről mi a véleményetek???? külföldi fórumokon nem naon látok ddc-t szinte mindnekinek ilyene van
-
sihu
tag
g92 alá mien blokkot tudnátok ajánlani???? én eddig egy Zalmit néztem ki....
-
sihu
tag
nehéz a vízhűtés összeszerelése????? időnként kell benne folyadékot cserélni??????(h lehet leengedni?????
egy 4-es ventit hova és hogyan lehet rárakni egy CM 690-es oldalára?????(esetleg tudnátok mondani még olyan házat, amely vízhűtéshez lett tervezve?????)
-
sihu
tag
ha eg y5,25-ös helyre berakok hdd boxot(silenstar single-t) akk elég még beéehetne rakni egy vízhőmérőt????
vagy mien hosszú egy ilyennek a kábele?? me ha hosszú akk leraknám az asztalra a gép mellé a vízhőmérőt
-
sihu
tag
bocs mindnekitől h ezt itt teszem fel, de fontos a vízhűtés
szeretnék majd idővel egy olyan rendszert, amihez nem kell majd ventilűtor(természetesen a radira igen, de a házra nem)
szóval ti milyen alaplapot tudnátok ajánlani, ahol egyszerűen meglehet oldani minden mosfet és chipset hűtését, a tuning se mellékes(azé rekordokat nem akarok döntögetni, de legyen benne tuning poteciál)
szóval mit tudnátok ajánlani????(30k körül)
-
sihu
tag
egy p35-ds3-hoz mien chip és mosfet blokkokat tudnátok ajánlani???(mindenre kellene, tehát 2db chipset, 2db mosfet)
-
sihu
tag
(#11717) vélemény???? a laing pro hangereje mien???? hangos???
-
sihu
tag
nah lehet nem lessz gáz a plussz pénz kicsit
ehhez mit szóltok????
laing ddc pro agb 25k
4-es radi: 18k(ez marad, sztem elég lesz a 4-es)
xspc delta: 8700
5m 10/8 cső: 2500
6db csati: 2100
Ek backplate: 700
valvoline supercoolant: 2500 -
sihu
tag
egy 4-es radi elég egy komolyabb rendszer hűtéséhez???? lehet egy rendszerbe két radit kötni????
sajnos valszeg le kell mondanom a 9-esről: anyagi és szerelési gondok miatt
-
sihu
tag
egy NOVA radihoz alapból vannak vmi féle rögzítők??? egy ilyen radik nemigazán lehet egy CM 690-es oldalába felrakni, nem????
-
sihu
tag
tudna vki dobni egy képet a radi hátuljáról??? me az összes képen csak elölről van fotózva, ahol a ventik helye van....
-
sihu
tag
egy gipszkarton fal elbírja nem???(gondolom igen)
-
sihu
tag
még hova lehet rakni a radit?? esetleg nincs vmi lehetőség arra, h nem a házra rákom???
-
sihu
tag
válasz
djtoomi #11501 üzenetére
nah látom nem cask gamestar fórumon kötne a 9-es radiba bele(ez szép magyar megoldás volt
)
azé szeretném főleg a 9radis ventit, átgondoltam egy 4-5 alacsony teljesítményű venti menne rá, me ha a hdd-re is blokkot rakok, akk fontos a vízhő, és ez egy bővíthető rendszer, mivel azé ha minden lenne benne, akk lehet elbírná egy 3 ventis radi, de akk nem halk ventikkel és eléggé leterhelve, ami nem tenne jót a hdd-nek, és ha esetleg nyomnék bele még vmit, mondjuk új lap és SLI, vagy 4magos proci, mellé még egy hdd, akk má nem elég a 3ventis radi és vehetek újat, így egyszer megveszem a drágábbat d tovább meglesz
csak bamásoltam onnan, mindent szeretnék hűteni amit csak lehet, minél hallkabb rendszert szeretnék
-
sihu
tag
egy cm 690-es házat néztem ki, eben ugye alul van a táp, nem gáz az h alul van?? itt a vízhűtésre gondolko, egykét odacsöppenő víz csepp..... vagy egy kis eresztés, és oda a rendszer
-
sihu
tag
válasz
Sandormaster #11482 üzenetére
én az imént alattad írt tag nevét tudnám link-ként adni: nyugdíjas
jó ár, jófej, nem átverős típus, segít mindenben(fényezzelek még nyugdíjas???)
-
sihu
tag
má naon sok külföldi oldalon láttam ezt a tartályt házakon
-
sihu
tag
tudnátok képeket küldeni arról, h egy házban hova rakom a tartályt és a szivattyút??? egy 9-es radi hova kerül a házon???
-
sihu
tag
egy 100-as és egy 150-es tartály között mi különbség van??(a méretén kívül
)
-
sihu
tag
-
sihu
tag
ha minden hűtve lenne(cpu, vga, mosfetek, chipsetek, hdd)
elbírná egy tripla radi??? -
sihu
tag
nah beszéltem nyugdíjassal és végülis ez lett a dologból:
Laing DDc 1t
Magicool Extreme III
XSPC delta
5m 10/8-as cső
6db csati
EK multioption
EK backplate
Valvoline Super Coolant adalékvélemény????
-
sihu
tag
a Noise isolator helyett tudnátok vmi jó tartályt ajánlani???
-
sihu
tag
egy xspc x2o-hoz és egy swiftech apogee GT mit szóltok?? ezek jók???
itt a ph-n laining ddc-t és noise isolatort ajánlottatoka blokkal szemben pedig egy xspc-t
-
sihu
tag
Nyugdíjas: van vhol vmi árlistád???? és tudsz garit biztosítani az árura???
-
sihu
tag
ha eleinte csak cpu blokk meg az alp dolgok vannak bene, akk mennyi cső és csati kel hozzá???
-
sihu
tag
naon köszönöm mindnekinek az eddigi helpket(és sry ha hülyeségeket kérdeztem néha)
má 90%-osan lehatároztam magam a vízhűtés vásárlásról, de naon erős a maradék 10%
egy vitát szeretnék elindítani arról, h a vízhűtésnek mien előnyei és hátrányai vannak???
miben jobb a léghűtéssel szemben és miben rosszabb(ha van ilyen)???? -
sihu
tag
és mien vga blokkot ajánlanátok????? gt-hez kéne
-
sihu
tag
ehhez az álltalatok ajánlott rendszerhez kéne egy GT blokk
laining DDC
Nexxxos extreme III
xspc cpu blokk
Noise isolator AGBez akk egy jó rendszer???? és még a vga blokkon kívül annyit, h mekkora csöveket és h mien csatikat pakoljak bele???
-
sihu
tag
mien méretű csöveket, és mien csatit érdemes használni??? és mien folyadékot nyomjak a deszt víz mellé bele???
-
sihu
tag
ha egyenlőre csak egy E8400 húzottat hűtök egy Nexxxos extremel 3-mal, akk is kell rá venti?? vagy elbírja simán???
-
sihu
tag
és egy ilyen vízhűtést nehéz összedobni?? a radiátort helyét megcsinálni???? vagy ezt it boltokba összedobják??
-
sihu
tag
lehet naon amatőr vok, de mi az az nb?? me azt mondják oda is rakjak egy blokkot
-
sihu
tag
tudnátok nyomni egy képet, h egy ekkora radi hol helyezkedik el a géepházon???
-
sihu
tag
a radiátornak muszály triplásnak lennie, egy single nem elég???? vagy a dupla???
-
sihu
tag
válasz
yakuza.tora #10602 üzenetére
akk vízhűtést nem jó szettbe venni???
-
sihu
tag
válasz
yakuza.tora #10602 üzenetére
tudtok ajánlani egy boltot, ahol ezeket belehet szerezni????(webshop, és vmi kisebb radi ami jó nincs???)
-
sihu
tag
-
sihu
tag
válasz
yakuza.tora #10599 üzenetére
akk mennyit kéne rászánnom
esetleg akk 40 csak a cpu hűtésére és késöbb majd a gpu hűtését si megoldanám
-
sihu
tag
mien szetett tudnátok ajánlani???
-
sihu
tag
csá!
mien olcsó és jó vízhűtést tudnátok ajánlani????(elösször egy E8400 lehűtésére kéne, persze húzott, majd mellé egy 8800 gts 512 mb-os húzottat is hűtenie kéne)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest