- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
-
Oxi
aktív tag
válasz
8800gts #35887 üzenetére
A pumpát hagynám a végére: a legkevésbé nyom a latban( a Phobya egyébként teljesen korrekt pumpa). Először próbáld lefújni a meleget a radiról: tripla radira három normális ventilátor. Ha ezzel sikerül csökkenteni a hőfokokat, akkor választhatsz: egy radi+ több venti magasabb fordulatszámon vagy több radi+ venti kisebb fordulatszámon.
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
8800gts #35885 üzenetére
Az enyém is 88-92 ig fölment a gyári coolerral... GPGPU rendert el se mertem indítani rajta vagy furmarkot, mert azzal sanda a gyanúm hogy meglett volna a 100fok:S
Most vígan lubickol.
Nekem házon kívül van a radim , fentebb vannak képek talán láttad.
Én akkor is a radira gyanakszom. -
HalasKYO
aktív tag
válasz
8800gts #35883 üzenetére
Mit mondassz alapfesznek ? Én a frissen kibontott 965BE t bekapcsoltam CM hypertx2 vel előtte mögötte push pull 12cm es szabályzott ventik és render alatt 60 fokot karcolta... előtte a3800X2 m 39 fok volt max 20 fokos szobában.
Rögtön megnéztem mennyi feszt kap 1,41-1,45V ot... Hát elkeztem visszavenni 1,3V ig ment nagy hirtelen de szerintem ez még megy majd lejjebb csak legyen időm.
A hőmérséklet meg lement 48-50 fokra... A proci frekin nem változtattam CSAK a feszen.
Ennyire sokat számít.
Mennyit kap most a tied ?
Vízzel meg ugye idle vízhőfokú a proci, terhelve +9fok.
Én elégedett vagyok a rendszeremmel.
Csak még a tápot cserélem és remélem a legjobaakat -
HalasKYO
aktív tag
válasz
8800gts #35880 üzenetére
Szerintem radi, pumpának még el kéne vinnie.
Többen mondták már itt hogy egy combos vga +fesz +húzás és a 4 magon fenom se egy intel atom ha az áramzabálásról van szó.Nekem 965BE m van , egy GTX 470 es társaságában , és magicool quad extreme mellett most 24,4fokos a víz a procc 24 fokot ír a gpu 31 fokos.
terhelve se megy 27-28 fölé,a vízhőm és a gpu akkor is 39 max...Szerintem hőtermelésben közel azonos a gépünk csak én alulfeszelek te meg túl.
Próbáld meg hogy a procit alulfeszeled alapon , és a vga t is visszábbveszed, hogy alakulnak a hőmérsékletek ? -
-
-
-
helkis
veterán
válasz
8800gts #35069 üzenetére
ismerem azt a 3,5"-os keretet, (amibe egyébként 3db hdd-t lehet rakni, tehát a 6hdd az 2 kattintás
) épp ezért mondom, hogy felülre kell tenni ezeket és akkor nincs velük gond..
saját megoldásom, bár ez még béta állapot volt, és most visszatértem alfára vgacsere miatt..
a megoldáshoz kellett egy ilyen ami még a régi stacker-emből maradt, ebbe 4db hdd-t be lehet berakni+12cm-es ventivel van hűtve, valamint rezgéscsillapítva is van, nagyon baba..ez lett betolva fentre a 4x5,25"-os hely alsó 3 slotjába, így még pont maradt hely egy ODD-nek is.. majd még tolok fel pár képet konkrétan erről, ha érdekel..
-
Fel
addikt
válasz
8800gts #35066 üzenetére
Szép.
De tényleg akkor lesz az igazi, ha belülre költözteted a radit.
A házban ezek a gyári HDD keretek? Ilyet még nem láttam... Chifi CA ház, vagy nem?
A Phobya pumpa milyen? Zajos, rezeg?Egyébként ugyanilyen blokkjaim vannak, csak mindkettő acetal. Cpu hőmérsékletről majd tudnál felrakni képet?
-
helkis
veterán
válasz
8800gts #35066 üzenetére
szerintem is jó lett, de a hdd-ket fel kellett volna rakni az 5,25"-os helyekre.. eléjük egy 12-es venti mondjuk, illetve akár alul a megmaradt helyen is 1-12-essel lehet szépen szellőztetni a ramokat, feteket, vga hátát..
ja és még egy észrevétel, a sata kábeleket te harisnyáztad? akkor már miért nem fehér az is?
persze ez csak szőrszál hasogatás..
-
Joshi
titán
válasz
8800gts #35066 üzenetére
Mindenképpen grat a végeredményért de mivel nekem is szinte ugyan ilyen házam van így van egy kisebb negatívum amit mindenképpen meg kell jegyeznem. Ekkora házban azért illett volna elférni házon belül.
Ha mondjuk MO-RA radid lenne akkor megérteném, nade egy tripla radi mindenféle gond és probléma nélkül elférne a ház tetejében. Tudom hogy ilyenkor azzal szoktak jönni hogy nem akarom szétvágni a házat, de kérdezem hogy miért nem? Használtan egy házat fillérekért lehet értékesíteni gyakorlatilag nem éri meg eladni. Ez saját vélemény, természetesen így is jó csak valahogy nem is tudom.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest