- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
bojar66
csendes tag
Üdv mindenkinek már régi vágyam egy vizhütés épitése amiben most kérném a segitségeteket külföldön melozok ezért nem akadály az alkatrászek beszerzése.Elsönek egy P4 prescotott 478 +chip+6800 vgat hütene de szándékomba áll egy uj gépet is összerakni amibe majd átrakhatom.Elöre is köszi
-
Sgor
tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy M3x60-as imbuszfejű csavart lehet-e hazánkban szerezni?
Kint van, de aranyárban! -
Peo1942
csendes tag
Több problémám van mostanában a vízhűtésemmel. Kezdem az elején. Van egy Laing DCC pumpám (tankos), aminek két problémája van, egyik, hogy kicsi a teljesítménye (ez a beszerelés után derült ki), másik pedig, hogy hangos.
Most a másodikra szeretnék megoldást. Építettetek már neki dobozt? Nekem a gépen kívül van, egy száraz szivacson berreg. Buborék nincs a rendszerben, már k.b. 2 hete megy így, amikor megérkezett sc-től. Milyen megoldást tudtok javasolni? A víz ad neki elég hűtést, ha mondjuk beteszem egy kartondobozba és tolok mellé egy csomó nikecelt? Most ilyen egyszerű dologra gondoltam.
-
ADAM1337
nagyúr
Valaki tudna segíteni ?
Egy radiátor beszerzésében (google a barátom de nem talál sz@rt se)
Magicool slim triple 360 radiatort lehet-e mo-n venni vagy mindenképp külf-ről kell rendelnem?Még annyi hogy a túl oldalán is vannak-e lefogató csavarok?
Egy cm690ház tetejébe menne felülre passzívként.
Ha jól számoltam pont elfog férni. -
losi73
senior tag
üdv kis help kéne miért nem légtelenitödik le egy rendszer rendesen az egyik csöben aprokis buborékok vannak és inditgatom a pumpát meg minden de valami nem ok,vagy nagyon sokáig kell?Eddig egy szimpla radi volt most egy tripla van
-
P00By
nagyúr
2 hónapja döglődik a szerver.
-
fsb1000
nagyúr
szerk:
Bocs.. rossz topicba írtam a hszt.
Akad az egész PH!!!!!! -
fsb1000
nagyúr
válasz
pokol ura #23169 üzenetére
Nem tudom... volt 9800GTX+ kártyám, de nagyon meleg volt rajta a vram meg a FET-es rész is.
Szerintem kevés lenne rá egy szimőla VGA hütő + ramsüni. de lehet elmenne.Valami FullCover blokkot inkább, ha kapsz olcsón. G92, de nem tudom melyikkel kompatibilis. Shteert kérdezd.
Ez nem olcsó: [link]
-
pokol ura
senior tag
sziasztok!
egy olcsó de jó vízhűtést szeretnék, csak a procira és a vga-ra ( E8400, később esetleg Q9550 és egy 9800GTX+).
a segítségetek előre is köszi -
VinoRosso
veterán
Sárcok hallottatok olyanról ti hogy gáz hűtés
[link]
-
helkis
veterán
-
zekm
tag
Szerintem elég egy középkategóriás Sb-NB-re, és tényleg egyszerűbb lenne nem fixen forrasztva, majd legközelebb
Helkis
Köszi!
Azokat a könyököket egyáltalán nem volt könnyű beszerezni itt Pécsettroland.75
Radeon 3300integrált, de van egy 7900GS is, amit belepróbáltam mikor kész lett, és belement, igaz a VGA kondijai hozzáértek az ívhez. Mondjuk ezt viszonylag könnyen lehet orvosolni, csak egy hosszabb csövet kell betenni.
-
roland.75
tag
válasz
fsb1000 #23153 üzenetére
Beszéltem Tody-val is.
De azt mondta pillanatnyilag nem tud segíteni.
A képen látható blokk áráról nem érdemes beszélni mert egyedi gyártás, és mint tudjuk ezek nem a költséghatékonyságukról híresek. Hozzáteszem ez csak az alja, a tetejét specifikusra kértem: feketére eloxálva és kell egy nyúlvány(pirosra eloxalva) amin az Asusokra jellemző ROG feliratot kellene helyezni -
zekm
tag
válasz
sto1911 #23150 üzenetére
Köszi
Vettem a méhtelepen 5-ös 30mm széles vörösrézcsíkot, kifűrészeltem a hidakra és a fettekre a formát, és erre simán ráforrasztottam a csövet aminek az alját azért egy kicsit megreszeltem, hogy jobban felfeküdjön. AZ egész került kb 2500 magyar fizetőeszközbe plusz 5-6 óra barkácsolásba.
Felsőkategóriás chip--ek hűtésére biztos nem túl jó, de a 790GX-et bőven lehűti. -
fsb1000
nagyúr
válasz
roland.75 #23152 üzenetére
Perszehogy párhuzamosítva van, csak a tető nélkül nem egyértelmű.
Egy CPU blokkban kisebb a keresztmetszet, nem kell ettől megijedni.Ha ez a cucc full réz, akkor nem lehet túl olcsó, de biztos hatékony.
Minden elisméresem OC-é, mert szerintem a NB/SB hűtője is jól sikerült.
Szerintem csak az árral van/lesz a gond a kis széria miatt.A Tody-s gyártmányok azért tudnak realatíven jobb ár/értéket elérni, mert nem csak nagyobb számban tudd gyártani/eladni, hanem nála erős hangsúllyal jelentkezik a gyártási költségek lefaragása is.
Lehet, hogy csak pár ezer forintos különbségekről van szó. De egészen más célközönséget lehet megcélozni egy alacsony-közepes áru blokkal és alaplapi szettel, mint exkluzív termékekkel.
-
roland.75
tag
válasz
VinoRosso #23148 üzenetére
Azt nem tudom pontosan kivel gyártatja OC a blokkot, de a tervezést ő válalta.
Azért írtam, hogy az északi blokkban van a párhuzamosítás, mert ott vannak a beömlők és a két csonkhely már ott egy vékony járattal össze van kötve, és csak a maradék víz indul el a déli híd felé! -
sto1911
veterán
Hello *!
Vannak nem hasznalt plexi tetju blokkjaim. Le szeretnem szedni a tetoket, es ujat csinaltatni ra, valamilyen anyagbol. Kerdes: milyen anyagbol, es hogyan akadalyozzam meg a szivargast? Hegesszem ossze?
-
Laraxior
titán
válasz
Samanbacsii #23132 üzenetére
2k a schyte-nak a thermo micsodája..én is vettem egy ilyet. kéken világít.és -20tól mér
-
P00By
nagyúr
-
Samanbacsii
őstag
válasz
shteer #23117 üzenetére
Na, megpróbálom összeszedni magam...
Van egy ilyenem. A háttér világitás nem ég de a számokat kiírja . Szétszedtem és van benne 6v.8 pici led. Olyan mint a mobilokban a kijelző megvilágítására használnak. Ezt szeretném megjavíttatni.
Ez a másik cucc.. csak még a régi fajta, olyan sima LED fejű nem ez a betekerős verzió. Ez villog mint a stroboszkóp.
Én is úgy gondoltam, hogy egyszer csak kiég és nem villogni kezd. Megnéztem a dugót, a kábelt de jónak tűnik... -
P00By
nagyúr
-
P00By
nagyúr
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
valakinek van tapasztalata Cooler Master Aquagate max vízhűtésssel?
tapasztalatok, érvek, ellenérvek...
-
ImI87
őstag
Hello Vizesek!
V.melyik blokk-gyártó cég nem ad(ott) ki külön backplate-et GTX295 kártyához? Jó lenne v.mi ilyesmi, amit a ref hűtéshez lehetne használni kiegészítésként.
(EVGA csinál ilyet, de azt mondták, hogy csak amerikában lesz kapható, és csak regisztrált EVGA tulajok vehetnek.)
Ha v.ki hallana ilyen cuccról, az légyszi írja már be a GTX295 topikba!
Köszi!
-
shteer
titán
válasz
Samanbacsii #23115 üzenetére
első kérdést nem értem
egy led nem tud ilyet, az hirtelen "ég ki" - ott sztem kontakthiba van
de kép, leírás sokat segítene
-
Samanbacsii
őstag
Estét!
Tudja vki, hogy hol vagy kinél lehet javíttatni rízs-szem izzós cucct? Kijelzőmben kialudtak...
Láttatok már olyat, hogy sima molex dugós kék led (amilyenekkel moddolnak) villog mint a stroboszkóp? Ez most fog kiégni?
-
Templomegere
senior tag
Mindenre válaszolt nekem Tody56 , köszönöm!!!
-
r-chee
őstag
válasz
#68216320 #23091 üzenetére
Nekem kb két hétig zajongott a DDC-m, mert eleinte csak két blokk+tartály+radi volt a rendszerben, és szivacs sem szüntette meg a zajt, pedig bubi sem volt sehol (legalábbis látható nem). Aztán bekerült az összes blokk, és jő ellenállás, és azóta nincs kedve "zörögni"
.
-
hossszú
őstag
válasz
Templomegere #23110 üzenetére
Itt meg tudod nézni a Tody blokkjait.
-
syC
addikt
válasz
Templomegere #23108 üzenetére
Tody féle?
-
Thrawn
félisten
válasz
Templomegere #23106 üzenetére
A Fuzion.
ps: Ez az össz választási lehetőség?
-
Templomegere
senior tag
-
syC
addikt
Kis gagyi kép, de elvileg majd vmikor ilyen lesz
[link]
Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest