- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vater
csendes tag
válasz
Real_Necro #3415 üzenetére
Nem, a parapetes lesz lecserélve "Ariston Clas One"-ra, amit visszavezetnek a kéménybe mert a mostani (egy régi Immergas) állitólag a lichtofba van kifezetve
-
Vater
csendes tag
Szevasztok
Nem nagyon értem a következő főleg jogi tartalmú szöveget, egy potenciális kivitelezőtől (parapet gázkazán csere társasházban) kaptam a következőt:
"Tulajdonos kijelenti, hogy jelen Megállapodás aláírásával az XY. ingatlanban található, az kondenzációs rendszer kialakításához nem használatos kéményjáratokról véglegesen és visszavonhatatlanul lemond, és elfogadja, hogy ezen kéményjáratok ezzel használaton kívül helyezésre kerülnek. Tulajdonos a lezáráshoz szükséges munkálatok elvégzéséhez jelen Megállapodás aláírásával hozzájárul, és az ennek érdekében szükséges nyilatkozatokat megteszi"Rengeteg kérdésem lenne:
- mi az hogy "nem használatos kéményjáratokról véglegesen és visszavonhatatlanul lemond"?
- mit jelent az hogy "ezen kéményjáratok ezzel használaton kívül helyezésre kerülnek"?
- milyen szükséges nyilatkozatok kellene megtennem és ki/mi felé ha aláirnám a kivitelezési szerződést?
Előre is köszönöm, amint látszik nem vagyok a téma szakértője
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- ZIDOO médialejátszók
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest