Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
De minek?
Megnyitod a csapot és annak megfelelően szabályozza a lángot, hogy mennyire van nyitva a csap, meg mi a kimenő hőmérséklet. Miért gondolod, hogy tudsz, egyáltalán miért akarsz ennél okosabb lenni? Ha megnyitod a melegvizet és folyamatosan ki, be kapcsol a láng, akkor kellhet esetleg belenyúlni egyedül (és ott is csak akkor, ha a kimenő víz hőmérséklete nem megfelelőre van állítva) de nálad nem ez van, te kifogysz a vízből, tehát biztosan nem lefele kell csavarni valamit . Nem mellesleg amúgy maxi teljesítményen a legjobb a hatékonysága a kazánnak, tehát ha lecsavarod, esetleg csak rontasz (és amúgy garis készülékbe szerintem ne nyúlkálj). Mindent leírtál, csak azt nem, hogy hány köbméter volt a fogyasztás, mert a nem voltál boldog a számlától az nulla információt hordoz. 4 perc alatt meg szerintem nem lehet 45l tárolónyi vizet elzuhanyozni.
-
ozark
csendes tag
Én fellapoztam a gépkönyvét és 2 perc alatt sikerült...egyébként szerintem simán mehetne 100-ra is, hiszen ha nem kell úgyis visszamodulál...24kw az enyém, most 90-re van állítva. kb. 5 perc alatt feltolja az egész házat aztán fél óráig nem is hallok felőle...de azt is hallom, hogy szinte egyből visszamodulál...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest