- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Nagyon el kellene azon is gondolkodni, hogy biztos szükség van-e annyira a padlás használhatóságára mint amennyi fűtés forintot tudna megspórolni Neked 20-30cm üveggyapot, hogy egy klasszikust idézzek az index
hőszigetelés topikjából.
Olvass bele, Mekk Elek néha nagyon fura, de iszonyat jó ötletei vannak.
Én konkrétan lehidaltam mikor elmesélte a padlásfeljáró szigetelését.
Kell pár darab összeragasztott hungarocell-nikecell, 20-30cm vastagon, mondjuk 2*2m négyzet.
Csonka gúla szerűen kivágni a feljáró alakját. Úgy, hogy alulról felfelé feltolható legyen. Amikor felmegy az ember, felfelé nyomja és oldalra eltolja, visszafelé simán magára húzza, kis súly is kell rá, hogy könnyen a helyére csússzon. Érdemes összejelölni a sarkokat és akkor mindig ugyanúgy cuppan a helyére. Fent jól körbeszigetelni, rögzíteni a nem mozgó részt. Azért tud a csóka, no.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest