Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Miről beszélsz?
Az ami mindenhol ugyan az a világon tán egyedül az iPhone ha a specifikációkat nézed. DE! Jelenleg ott is megveszed a csúcsot ami alapból fel van készítve az Apple saját AI dolgaira de nem tudod használni. Mindegy kinek a hibájából de akkor sem elérhető pedig én kifizettem az 500k-t érte vagy a feleségem 16Pro Max-ara a 600k-t. DE kevesebbet kapok tudásban mint egy amerikai vásárló aki ráadásul olcsóbban veszi meg.
A Samsung éveken keresztül Európába a gyengébb saját fejlesztésű vackait hozta amíg ki nem jött ez a Galaxy verziós SD processzorokkal.Jelenleg a Samsung is egy fillér b..o senkiházi cég. Kiadta az S25 ultrat úgy hogy elvette a legjobb tulajdonságát az spennek amiért mindenki szerette. Miért? Mert teljesítményt tud nyerni vele vagy is inkább üzemidőt.
Minden gyártónak vannak jó készülékei de egyik sem tökéletes vagy hibátlan.
Anno kiadta az S21FE-t amivel akkora öngólt rúgott magának,hogy öröm volt nézni.
Az volt az utolsó minőségi cucca amit érdemes volt venni Samsung fronton.Van egy 650k-s Samsung TV-m amiben 2023 óta másodjára kell panelt és alaplapot cserélni. Kértem hogy adjanak csere utalványt.
Vissza írta a Samsung hogy nekik anyagilag nem éri meg így vagy javítják vagy használjam tovább hibásan és 10 napom van eldönteni hogy elfogadom-e a döntést.
Ez egy helyes viselkedés és vevő központú hozzáállás?
Szerintem nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 11 Pro Max 256 GB Éjzöld
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi redmi note 12 pro 5g