- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
-
Crvsh3R
senior tag
Ebben az esetben nem sok értelmét látom a Prime-ot fizetni. Számomra a Super Deals-en kívül nem sok haszna van a kártyának, max. ha nem lenne külön szedve a Prime-tól Super Deals, mert még akkor fizetném is a havidíjat.
Egyébként magát a fiókot lehet valahogyan törölni? Erről információt nem találtam.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Crvsh3R
senior tag
Nem akarom fizetni, de a meghívható emberek száma (aki fel is fogja az egész működését) számomra elég véges (1 max. 2 ember). Az meg, hogy én pesztrálgassak (feltöltés/átutalás, használat, supportnál reklamáció ha valami nem működik) mindenkit akit meghívok és nem ért hozzá, arra sem időm, se idegem.
Ezért mondom, hogy mivelhogy csak meghívás után jár a Super Deals így ez nálam elég hamar ki fog futni és gondolom nem vagyok egyedül.Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
ACE-
addikt
Lehet előbb is vége lesz ennek az egésznek ha február végéig eltűnik az összes Magyarországon is létező bolthoz a kedvezmény. Auchan, Lidl, Aldi, IKEA, Decathlon és társai mind lejárnak március 1-ig... ha nem lesznek hosszabbítva akkor vége a jó világnak.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
KMT
addikt
Na meg is jött a kártya. Egyszerre a Curve-vel. A különbség csak annyi, hogy azt novemberben igényeltem, ezt meg 2 munkanapja.
Este lidl-próba, már ha addigra átér az utalás revolut-ról... -
hkari
őstag
Sziasztok!
Szerintetek lesz olyan pénz hozzáadás vividen, mint revoluton? Ez az utalgatás elég kényelmetlen.
-
zerodot
aktív tag
Hát, Revolutban pár kattintás az utalás is, úgyhogy kényelmetlennek én nem nevezném De azt mondjuk én se bánnám, ha azonnal vagy néhány perc alatt átérne a SEPA.
Ennyit találtam ezzel kapcsolatban a google playben. Fogalmam sincs, hogy az említett "new features" az instant top-up-al kapcsolatosak-e vagy csak azért írták oda, hogy jól nézzen ki a válasz...
-
Rellind
senior tag
Sziasztok. A neten találtam 40euros bónuszt ígérő meghívásokat. Ez valid vagy átverés?
-
anadroid
senior tag
Jelenleg csak addig, de a Lidl is jött már vissza pár nap kihagyás után. Reméljük a legjobbakat.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Fifi
őstag
Az itt kapott segítség és a szolgáltatói oldalakon olvasottak alapján, azt szűrtem le, hogy számomra az alábbi devizaváltási "stratégia" lesz a nyerő, az itthoni HUF vásárlásaimhoz, melyről szívesen kapnék tőletek visszacsatolást
0. A Vivid kártyát Curve mögé téve használjuk (hátha lesz még GBiT is)
1. Revolutra HUF feltöltés, majd ott hétköznap átváltás EUR-ra
és ez SEPA utalással Vividre kerül
2a. A Vivid-en lévő EUR elköltése:
Curve-ben Vividet EUR devizanemre állítva használjuk hétköznap
és havi max. 500€-ig
Így a HUF költéseim a Curve váltja át EUR-ra költséghatékonyan
2b. A Vivid-en hétköznap átváltott HUF elköltése:
Curve-ben Vividet HUF devizanemre állítva használjuk a hétvégi
vásárlások során
2c. Végső megoldás, ha valamit elszámoltam:
Vivid mindig azt a devizanemű számlám terheli elsődlegesen,
amilyen devizára Curveben állítottam. Ha valamiért azon nincs fedezet, akkor a másik devizanemű számlát
terheli VISA rate + 0,5%-onPersze mindez csak a cashback kimaximalizálásig, az ezt meghaladó és cashback alapját nem képező költéseket máshol oldom meg.
Jó ez így vagy lehetne jobb?[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
válasz sajtos365 #628 üzenetére
Azon vagyok, tegnap már megvolt az első költés is a Vivid számláról.
Eddig sem revolut, sem vivid kártyám nem volt, így össze kellett szedni a gondolatokat, hogy hogyan jövök én ebből ki jól.
Ide meg azért írtam, mert nekem is jó, ha egyben látom mankónak, meg itt vannak nálam jóval képzetebbek ez ügyben, akiknek biztos feltűnik, ha valamit félreterveztem. -
KMT
addikt
Mi az a Gbit? Lehetetlen rákeresni...
-
Fifi
őstag
válasz TigerDzsó #633 üzenetére
Így van. Itt írják, hogy mi ez.
-
veterán
-
UHHH
senior tag
Nem hívták a mobilszámotokat DÁNOK véletlenül? Szemét spammerek, vajon kinek az adatbázisát törték fel és lopták el a telefonszámokat?! Utána kéne járni: Privi, ha hívtak mostanában dánok. +45 78 74 53 77 hívott engem tegnap, van Revolut/TW/Curve/Vivid kártyám. Ha sok adat lenne, logikai úton ki lehetne deríteni, hogy melyiket törték fel.
-
Fifi
őstag
Látom többen kérdezték már, hogy hogyan lehet zsebet törölni, de választ nem leltem.
Megoldás: Írtam az appban a supportnak és ők engedélyezték ezt a funkciót, azóta az appban a zseb beállításainál alul megjelent egy "Delete pocket" gomb.
Még a Main pocketnél is -
pictigjis
senior tag
decathlon online továbbra is működik, egy vásárlásból összejött az 50 euró cashback
nagyon kíváncsi leszek, márciustól mi marad a super deals-kínálatban (mondjuk nekem az április 21-i következő megújításig kb. mindegy)
-
z67
őstag
Soroksári Auchan kúton van esetleg tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest