Új hozzászólás Aktív témák
-
summers
tag
válasz
Peter Kiss #8558 üzenetére
Hm, nagyon segítőkész vagy.
-
summers
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, C#-ban szeretnék olyan programot írni, ami figyeli az egér gyorsulását és a gyorsulás alatti időtartamot, hogy a sebességet ki lehessen számolni, és ha már nem mozog az egér, akkor a program, ellentétes irányú sebességet hoz létre kevesebb idő alatt. Milyen parancsokat lehet használni a feladathoz?
-
summers
tag
Köszönöm a válaszokat! Igazából nem is kell az összes sorrendet kiírnia, csak azt az egyet amelyikhez a legrövidebb út tartozik minden pontot érintve. A permutáción akadtam el, hogy hogy lehetne C#-ban megírni. Meg az, hogy lehetne e alkalmazni pl. 70 pontra.
-
summers
tag
Ha van egy x,y,z koordináta rendszerben pl. 10 pontod, melyik a legrövidebb út, amelyikkel mindegyik pontot érintheted. Arra gondoltam, hogy sorba rendezni minden lehetőség szerint, minden sorrendnél összeadni a pontok közötti távolságot, ezzel megkapnám a teljes út hosszát az adott sorrendben, ezután pedig kiválasztani a legkisebbet az összes sorrend közül. Csak az egyszerűség kedvéért írtam a tömb tartalmára 1-10-ig számokat. A módszer lenne a lényeg, amivel sorba lehetne rendezni minden lehetőség szerint a tömböt.
-
summers
tag
Sziasztok!
Valaki tudna esetleg megoldást egy tömb elemeinek minden lehetséges sorrendben való kiírására? Mondjuk van egy 10-es tömb amit feltöltünk 1-10-ig számmal, két tömb nem tartalmazhat ugyanolyan számot, és minden lehetséges sorrendben írja ki a program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest