Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Életem első WPF appját írom saját felhasználásra. A dolog lényege, hogy egy input mezőben megadok egy urlt, leszedem a html kódot, majd abból egy elemet megkeresve tudni szeretném annak értékét.
Kb. ilyesmiből kellene kihámoznom a számot:
<div id="valami">
<p class="megintvalami">10</p>
</div>A html lekérésig működik a dolog, de itt egy kicsit elakadtam. Visszakapom a teljes html szerkezetet, de ebben hogyan tudom kikeresni a számomra megfelelő elemet?
-
Zedz
addikt
Hali!
Ismét problémába ütköztem, és egyszerűen nem értem mi a gond. A feladat az lenne, hogy a billentyűzetről bekért szám legyen a tömb mérete. Ha beírok egy számot, pár sorral lejjebb ugrik a kurzor, de nem írja ki az N db random számot. Mi lehet a baj? :S Kód
-
Zedz
addikt
válasz
Neil Watts #3916 üzenetére
Nem akkor kell for amikor előre tudjuk, hogy mennyi lépésszámra van szükség? Legalábbis nekem így tantják, hogy a while csak akkor kell ha nem tudjuk meddig fog futni a ciklus.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan tudnám megcsinálni, hogy egy 50 elemű tömb első tagja billentyűzetről bevihető legyen, a maradék 49-et pedig random generálja -10 és 8 között?
Ez így rossz?
t[0] = int.Parse(Console.ReadLine());
t[i+1] = rnd.Next(a, f);Mindig ezt a hibaüzenetet kapom: Index was outside the bounds of the array.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest