- Milyen TV-t vegyek?
- Windowsos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabagab
csendes tag
Sziasztok!
Ado.net-tel kapcsolatos kérdést (DataSet-tel vannak gondok VS-ben) azt is feltehetem vagy a VisualBasic topicba tegyem fel?
A probléma. Létrehozok a Tutorial alapján egy dataset osztályt. Oda ráhúzom a táblákat.
És az egyik táblát úgy kell létrehoznom, egy kap egy új oszlopot, amely egy másik tábla oszlopát is felhasználja.SELECT InvoiceLineItems.InvoiceID, InvoiceLineItems.InvoiceSequence, InvoiceLineItems.AccountNo, InvoiceLineItems.Amount, InvoiceLineItems.Description,
GLAccounts.Description AS AccountDescription
FROM InvoiceLineItems INNER JOIN
GLAccounts ON InvoiceLineItems.AccountNo = GLAccounts.AccountNoÉs ekkora ha a Configurációs varázslóban az Advanced Options-ra kattintok Akkor ki lehet választani, hogy a DataSource-hoz generálja le az Update, Delete, Insert statementeket.
Kijelölöm befejezem a konfigurálást.
Aztán próbáltam az aktuális táblának az Update metódusát elérni:
Me.InvoiceLineItemsTableAdapter.Update(Me.InvoiceEntry.InvoiceLineItems)
De nem engedte syntax error-t nyom az arcomba. (Me C#-ban a This kulcszónak felel meg)Jó visszamentem a DataSethez, és meglestem a z InvoiceLineItems táblát mégegyszer. És már nem volt kipipálva az Update, Delete, Insert statementek...
És hiába okézom le, hogy na generálja le ezeket nekem. Ha mégnezem újból sajnos uncheckolva vannak...De ezt csak akkor csinálja, ha két táblát így kötök össze...
Ha egyedül van ez a tábla, nincs benne InnerJoin akkor az Update és társai statemnetek megvannak. megtartja... és akkor tudom Update-elni a DataSet-tet de így...
Nem értem, hogy miért nem generálja le az Update és társait a VS...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Windowsos tablet topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elindult a One UI 8 frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest