Új hozzászólás Aktív témák
-
skybot
csendes tag
-
skybot
csendes tag
Kösz. De leírnád kérlek hogy működik a Split függvény?
Csináltam egy osztálysablont. Készítettem neki 3 tulajdonságot. Tehát ha sikerül kiolvasni teszem azt a Napot. Létrehozom egy példányát az osztálynak és beleteszem az egyik tulajdonságba. Am annyi osztályt kell létrehozni ahány elem van a txt-fájba (sor)? -
skybot
csendes tag
Üdv! Ebben a tanévben érettségiznék emelt szinten infoból. Átrágtam magam egy C#-os könyvön, de volnának még kérdéseim. Az a feladat, hogy egy txt fájlból olvassak ki adatokat.
Az adatok szóközzel vannak elválasztva, minden sorban az adatok egy blokkhoz tartoznak.
Tehát első szám egy napot második egy sorszám harmadik pedig az előadás hosszát adja meg. Később ezekkel kell dolgozni. Kérdésem az lenne, hogy miként tároljam őket és miként tegyem az adatokat be egy tárolóba. Én egy tömbre gondoltam. De hogy rakjam a adatokat bele? Tanár sajnos nincs aki tudna segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest