Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szombati hardverbüfé
- ASUS notebook topic
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
csadrienn
üzenetére
Ez a feladat komoly amúgy? "Tervezzünk... " - Jóhogy UML diagramokat nem kell hozzá csinálni.
Na inkább nem mondok semmit.Már megírtam, de kitöröltem végül.
Nincs kivétel, nem támogatom, hogy házi feladatokkal járjanak ide az emberek megoldást várva, és nulla tudással menjenek át a tárgyból.Rettentően egyszerű a feladat, ha ez sem megy...
Ha bármi kérdésed van, ami nem a feladat teljes megoldására irányul, akkor eskü segíteni fogok.
Ugyanezt mondom Zsuzsi20-nak is. -
atm*RefeeZ
tag
válasz
csadrienn
üzenetére
az első feladatod úgy néz ki valahogy, hogy leteszel egy label-t és egy buttont. amikor a gombot megnyomod
try
{
int a;
a = int.Parse(textBox1.Text);
label1.Text = (a / 3600).ToString() + "óra " + ((a % 3600) / 60).ToString() + "perc " + ((a % 3600) % 60).ToString() + " másodperc.";
}
catch (SystemException)
{ }ez fusson le és rád már csak a cicomázás marad. mondjuk valószínűleg ezzel nem segítettem, hogy leírtam a lényegi részét de ha nem akarsz programozó lenni akkor talán megbocsájtják majd az emberek mindkettőnknek

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs kivétel, nem támogatom, hogy házi feladatokkal járjanak ide az emberek megoldást várva, és nulla tudással menjenek át a tárgyból.