Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Azt állítják, hogy most ez az utolsó SL verzió. Ettől még nem tudom mennyire lesz elavult dolog, én a multi platform miatt aggódom vele kapcsolatban, de az a kezdetektől meg volt. Ettől még a WP vonal elfogja vinni.
martonx: Mi van a W8 és WP8 területén? Hol van ott az SL kivezetése, mert nem igazán értem, lehet nem olvastam el valamilyen hírt, ezért kérdem. Én csak annyit tudok, hogy a W8 alapból támogatni fogja és a WP8-on lehet majd kiemelt fejlesztőknek natív kódot írni. Én ebből nem olvasom ki a kivezetést.
-
n00n
őstag
Kézfogásos feladat sikeresen le tudva az általatok javasolt módszerrel.
Viszont ennek a továbbgondolt feladatánál már elakadok.
Szöveg: Van négy darab focicsapat, hozzon létre egy tömböt/listát a lehetséges összes meccsről véletlen sorrendben, mely tartalmazza a visszavágókat is.
Eddig nektek hála (mert ugyanez a kézfogós feladat) készen vagyok és működik is. Viszont itt elakadtam:
A 4 csapat tehát összesen 12 meccset játszik 6 forduló alatt, fordulónként kettőt. Generáljon egy új listát az elkészült összes meccs listából, mely a fordulókban lejátszott meccseket tartalmazza, fordulónként ; (pontosvesszővel) elválasztva egymástól. Értelemszerűen egy fordulóban egy csapat csak egyszer játszhat. A megértést segítve itt egy példa listarészlet:
fordulok = ([1,3], [4:2], ; , [3,2], [4:1], ; , [1,2], [3,4], ; , ... stb.)
Fogalmam nincs merre induljak. Ötlet?
-
ArchElf
addikt
Tárold el az eredeti sorrendet valahol (pl a Tag property-ben) és rendezz aszerint. A ListBox-nak nincs "eredeti" sorrendje, mindig csak az aktuális van.
A Sorted property amúgy arra jó, hogy nem csak sorbarakja a listát, de az ]j elemeket is sorreendbe rakva adja hozzá.AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest