Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keem1

veterán

válasz martonx #9564 üzenetére

Hátöö... :DDD

1.)
    Már lassan én is elvesztem a fonalat... :U Egyrészt nem értem ezt az ide-oda tilitolit, az egyikben ez benne van, a másikban meg valami más. Tudom, én vagyok megrögzött, régimódi, de én ha valami jól működik, azon nem változtatok (tehát én ezt a frameworkök közti váltást teljesen visszafelé kompatibilis módon oldottam volna meg).

Szóval eddig többnyire a .Net Framework 4.6, újabban 4.8-at használtam, mert ami nekem kellett, vagy kényelmesebben lehetett megoldani ebben (lásd a kókányolásnak nevezett console+window egy időben), vagy valami hibára futottam a Core 3.1-gyel, és miután sokadjára se sikerült megoldanom, visszaváltottam 4.8-ra, ahol az előbbi hibakeresés idejének egytizede alatt megoldottam.

2.)
    Lehet hogy te kókányolásnak nevezed, én rugalmatlanságnak. Nem értem, mi a probléma egy hibrid programmal, ahol van konzolod és ablakod is. De ha elmagyarázod nekem, hogy mi ebben a kókányolás, akkor elfogadom. Például a goto-t kókányolásnak gondolom én is, hisz a kód átláthatatlan, a program működése meg kiszámíthatatlan lesz tőle.

Nálunk amúgy aki még konyít a fejlesztéshez (értsd: cloudos, de tud programozni, viszont nem hivatásos programozó), az Pythonban csinálja ugyanezt. Én a Pythont nem ismerem, biztos jó, de én nem ismerem. Ott abszolút elfogadott ez a hibrid megoldás is. Ha kell, a console kikapcsolható, marad az ablak. De a console is hasznos néha.

Új hozzászólás Aktív témák