- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx #9564 üzenetére
Hátöö...
1.)
Már lassan én is elvesztem a fonalat...Egyrészt nem értem ezt az ide-oda tilitolit, az egyikben ez benne van, a másikban meg valami más. Tudom, én vagyok megrögzött, régimódi, de én ha valami jól működik, azon nem változtatok (tehát én ezt a frameworkök közti váltást teljesen visszafelé kompatibilis módon oldottam volna meg).
Szóval eddig többnyire a .Net Framework 4.6, újabban 4.8-at használtam, mert ami nekem kellett, vagy kényelmesebben lehetett megoldani ebben (lásd a kókányolásnak nevezett console+window egy időben), vagy valami hibára futottam a Core 3.1-gyel, és miután sokadjára se sikerült megoldanom, visszaváltottam 4.8-ra, ahol az előbbi hibakeresés idejének egytizede alatt megoldottam.
2.)
Lehet hogy te kókányolásnak nevezed, én rugalmatlanságnak. Nem értem, mi a probléma egy hibrid programmal, ahol van konzolod és ablakod is. De ha elmagyarázod nekem, hogy mi ebben a kókányolás, akkor elfogadom. Például a goto-t kókányolásnak gondolom én is, hisz a kód átláthatatlan, a program működése meg kiszámíthatatlan lesz tőle.Nálunk amúgy aki még konyít a fejlesztéshez (értsd: cloudos, de tud programozni, viszont nem hivatásos programozó), az Pythonban csinálja ugyanezt. Én a Pythont nem ismerem, biztos jó, de én nem ismerem. Ott abszolút elfogadott ez a hibrid megoldás is. Ha kell, a console kikapcsolható, marad az ablak. De a console is hasznos néha.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos cigaretta 🔞
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- iGO Primo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest