- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx #9564 üzenetére
Hátöö...
1.)
Már lassan én is elvesztem a fonalat...Egyrészt nem értem ezt az ide-oda tilitolit, az egyikben ez benne van, a másikban meg valami más. Tudom, én vagyok megrögzött, régimódi, de én ha valami jól működik, azon nem változtatok (tehát én ezt a frameworkök közti váltást teljesen visszafelé kompatibilis módon oldottam volna meg).
Szóval eddig többnyire a .Net Framework 4.6, újabban 4.8-at használtam, mert ami nekem kellett, vagy kényelmesebben lehetett megoldani ebben (lásd a kókányolásnak nevezett console+window egy időben), vagy valami hibára futottam a Core 3.1-gyel, és miután sokadjára se sikerült megoldanom, visszaváltottam 4.8-ra, ahol az előbbi hibakeresés idejének egytizede alatt megoldottam.
2.)
Lehet hogy te kókányolásnak nevezed, én rugalmatlanságnak. Nem értem, mi a probléma egy hibrid programmal, ahol van konzolod és ablakod is. De ha elmagyarázod nekem, hogy mi ebben a kókányolás, akkor elfogadom. Például a goto-t kókányolásnak gondolom én is, hisz a kód átláthatatlan, a program működése meg kiszámíthatatlan lesz tőle.Nálunk amúgy aki még konyít a fejlesztéshez (értsd: cloudos, de tud programozni, viszont nem hivatásos programozó), az Pythonban csinálja ugyanezt. Én a Pythont nem ismerem, biztos jó, de én nem ismerem. Ott abszolút elfogadott ez a hibrid megoldás is. Ha kell, a console kikapcsolható, marad az ablak. De a console is hasznos néha.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Napelem
- Magisk
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest