- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cubix
tag
Mivel ez C# topik, így az ötleteimet is ebben írom, biztosan van VB.net topik. Vagy itt valamelyik topikban, de valószínűbb, hogy prog.hu-n láttam a próbálkozásokat
A legegyszerűbb talán az lenne ha frissítést induláskor keresnél úgy, hogy lekérsz egy fájlt a szerverről, melyben fel vannak sorolva a moduljaid neve és a hozzá tartozó SHA256 hash.(algó lehet bármi igazából), a kliens oldalon kiszámolod te is a modulok ellenőrzőösszegét és ami nem egyezik letöltöd. A letöltéshez pedig (talán még mindig nincs jobb, nem követem mostanában a nyelvet) mondjuk a System.Net.WebClientet használd:
foreach(KeyValuePair<string, string> module in moduleDict){
Sokat segíthet ha async töltögetsz a szerverről, de kulcsra kész megoldásod nem lesz szerintem.
using(System.Net.WebClient wc=new System.Net.WebClient){
wc.DownloadFile(module.src,module.loc);//emlékezetből írom, nem biztos a sorrend
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest