Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Közben most ezzel bénázok.
A teljes képernyős móddal van egy kis probléma, miszerint, ha még nem mentette el a felhasználó a már módosított beállításait (pl. leveszi a pipát valamelyik checkbox-ról), akkor azok elvésznek amikor visszatér a ListPicker-ből. Ezt ki lehet valahogyan küszöbölni?
Továbbá az elemekkel való feltöltése sem teljesen világos. Lenne összesen 6-7 ilyen felugró ListPicker, amikben ki lehet választani azt a lehetőséget, ami a felhasználónak kell. Ezek a lehetőségek fixek, tehát szerintem (lehet megint rosszul gondolkodom) ide rendben van, ha beleírom a lehetőségeket a kódba, nem? Vagy mindenképpen Data Bindinggel csináljam?
Valahogy úgy gondolom ennek a feltöltését, hogy van a kiírt beállítás (legyen most az, amit linkeltem kép formájában: megjelenés, 5 választható opcióval, melyekből egyet lehet kiválasztani), és annak a radio buttonnak van egy értéke. Legyen most 0, 1, 2, 3 és 4. Amikor rábök a felhasználó, akkor az visszaküldi azt az értéket, de még nem menti el.
Vagy van esetleg valamelyikőtöknek már egy ilyen kész megoldása? Próbálgattam google-ben keresni, de nem nagyon találtam semmi ilyesmit
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest