Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Aki még kezdő, nyilván azt fogja megkérdezni mi a hiba. Válaszként meg le lehet írni azt is, hogy hogyan lehet megállapítani, meg azt is, hogy mi hiba.
Szerinted aki (a jelenlegi példánál maradva) nem használta a debuggolást az hirtelen tudni fogja ha azt mondod neki: "Debuggolj!" , hogy miről is van szó?! Mivel ez egy egyszerű fogalom és kulcs téma, (rövid) idővel rá kell jönnie az illetőnek, hogy mi is az és mire jó...DE Számtalanszor előfordul már, hogy nem értettem valaminek a működését, ezért hibába futottam. Majd amikor segítséget kértem akár több helyen is akkor általában a nagyobb tapasztalatú emberek valami ilyesmit mondtak: Fogod a &@#>&>#& ...aztán csináld meg #>&&>&>-ba és után használj #&>&#&.... Akkor most újra megkérdezem, ezt lehet segítségnek nevezni? Újabb idegen addig nem használt és ismeretlen módszerek emlegetése egy olyannak aki még éppen a szárnyait bontogatja???
Valahogy az ő még hiányos szintjén kell elmagyarázni mit csinált rosszul, és nem arrogánsan lehurrogni, mert segítségért fordult...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest