Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gregorius

őstag

válasz Miracle #132 üzenetére

Nah beleolvastam.
    Aszongya a 7. pontban
    this paper examines only stop-the-world, non-incremental,
    non-concurrent garbage collectors.

Kár, hogy a .NET GC és az újabb Java cuccok nem ilyenek.

If their applications will be deployed on
    systems with at least three times as much RAM as needed

Megmondom őszintén, olyan rendszert még nem nagyon láttam (az otthoni játékpc-ket kivéve), ahol átlagosan a RAM több, mint 50%-a ki lett volna használva. Ökölszabályként is ezt használják rendszerméretezéskor.
    De ha már mégis fogytán a RAM, nem csoda, hogy a garbage collection szarul teljesít, lévén egy csomó szemét kikerül a pagefile-ba ahelyett, hogy a rendszer engedné előtte a GC-nek begyűjteni. (A bookmarking collector-juk, ami figyelembe veszi ezt a paging-et, állításuk szerint alig veszít a teljesítményéből nagy memóriaterhelés esetén)

• Gregorius

őstag

válasz Miracle #132 üzenetére

Amint hazaértem, elolvasom, csak RDP-n keresztül kicsit komplikált :D

Addig egy kérdés: csinálok egy setup&deployment projektet (jelenleg a VS2005RC1-ben, mert úgy tűnik, a 2003-asom megadta magát és nincs kéznél az install CD, de látszólag ugyanaz). Hogyan tudok olyat csinálni, hogy telepítés után minden egyes júzer bejelentkezésekor elinduljon egy konfigurációs lépés? Arra volna szükség, hogy ha a júzer a telepítés óta először jelentkezik be, akkor az Application Data mappájába bekerüljön néhány fájl. Ezt meg tudja oldani a VS-féle setup projekt, megoldható-e custom step-pel, vagy nézzek valami komolyabb megoldás után?
    Egy meglévő programot wrappelek msi-be, hogy lehessen távtelepíteni, úgyhogy magát a programot nem tudom módosítani.

Új hozzászólás Aktív témák