Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Philips LCD és LED TV-k
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban, hogy nemrég tértem át MAC-re, feltettem a Visual Studiot, C#ban szeretnék Xamarinban próbálkozni, tanulgatni, majd valami appot készíteni. Viszont már az elején az emulátornál elakadok. Próbáltam utánanézni neten, de Windowsos megoldást láttam csak, hogy szolgáltatásokban engedélyezzem a Hyper V egyes részeit. Ezt MACen elég nehéz megvalósítani, viszont lövésem sincs, hogy mi alapján tudnám ezt megoldani. Volt valaki hasonló cipellőben? Van ötletetek rá? Android studio is fent van, azért is, hogy hátha az sdk-val lett vna gond, de nem. Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest