Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
#9482 martonx: *.designer.cs fileokat nem szabadna módosítani.
vs.
#9505 fatal`: alapvetően nem abban turkálunk.Azért ez a 2 kijelentés között elég nagy különbség van. Pl. ha azt írta volna, amit te, akkor történetesen egy szavam sem lett volna.
Szerintem meg egy kezdő winforms-osnak kötelező megismerni azt, hogy a design nézet mögött mi zajlik a háttérben. Módosítani valamit design nézetben, megnézni, hogy ez mit változtatott a .design file-ban, használni a szürkeállományát, hogy ez miért is történik stb.. stb.. A kezdőn nem a friss kezdőt értem azért, hanem aki már tisztában van az event-ekkel. Sőt, az sem árt, ha esetleg néha ránéz az IL kódra is, hogy egy kicsit ahhoz is konyítson. Mint ahogy az sem baj, ha egy C-s kezdő nézegeti a generált ASM kódot is.
Martonx szerint meg semmi köze a .designer.cs file-okhoz.
Ez merőben eltérő filozófia a kettőnk között. Én azért alakítottam ki ezt az álláspontom, mert ha 1 kezdő elszúr valami olyan dolgot, amit nem tud helyreállítani(bár igazából nem kellene feladnia), akkor sem történik semmi. Egy példaprojekt tönkrement. És? Viszont sokkal magabiztosabb lesz később, mikor esetleg hozzá kell nyúlni egy éles projektben(ami nem mehet a kukába).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest