Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
joysefke #8677 üzenetére
"Ami nekem nem tiszta az, hogy ha az Azuron elérhető lesz egy újabb verziójú futtatókörnyezet, de az én projektem verzió lemaradásba került, akkor meddig tudom azt deployolni Azurra"
Évekig. A .Net Core 1.1-et mondjuk hamarosan kivezetik, de ha jól rémlik 2 éve jött ki az 1.1.
Ilyen étren semmi különbség nincs a free tier és a shared között. Sőt még ha erősen fizetsz érte se fognak a bevett gyakorlatukon csak miattad változtatni.Hm, bár pont tudok ellenpéldát is mondani, nekünk az Amazaon AWS volt, hogy adott plusz egy év türelmi időt, igaz mi havi 20-30.000 dollárt hagyunk náluk, nem havi 10-et
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Óra topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő