- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Hogy tudja? Én csak olyat várok, amit az eclipse tudott 10 éve, ahol nyomok egy ctrl-space-t és felkínálja a lehetőségeket. Itt hol válasszam ki? Fel sem kínál semmit. Usingot magától csak a projekt létrehozásakor szúr be. Utána soha nem láttam ilyet.
Mutatok majd példát ha újra találkozok a semmitmondó hibaüzenettel, de annyit csinál, hogy aláhúzza a metódus hívását, és kb annyit ír, hogy VALAMELYIK paraméter nem megfelelő... de hogy miért, és melyik az már nem.
1 third party dolog van a projektben, a sharpziplib. Ennyi. Minden más alap, default, szűz.
SQL szervert nem raktam fel, a VSE telepítője pakolt fel egy rakás fölösleget, de nem merem eltávolítani ismerve a microsoft cuccokat, hiszen akkor error hegyek várhatóak.
Most pl az a nagy gond, hogy jön egy exception, mert szegény C#/.net nem képes egy szerveren lévő http-n elérhető ANSI kódolású text file-t hibátlanul beolvasni, és olyan karaktert olvas egy sortöréssel együtt, ami nincs ott, de sajnos a forrását nem tudom megtalálni, mert a java/eclipse-el ellentétben a lekezeletlen exceptionoknál nem dob egy stacktrace-t minden szükséges infoval, hanem csak ennyit: "A first chance exception of type 'System.Net.WebException' occurred in System.dll"... jaaaaa bocs, nem olvassa azt, csak a hibaüzenetek és debugoláshoz hozzáadott a writelineok ÖSSZEKEVEREDNEK az outputon... tehát egy writeline első karaktere és második karaktere közé beékelődik egy exception hibazüzenet, amit ha nem látnék, nem hinnék el, de látom, több helyen is...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iGO Primo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest