Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Ha nem lenne probléma ide is feltenném a kérdésemet :
Sziasztok .
Teljesen kezdő vagyok , és szeretném megtanulni a c# nyelvet. Van egy '' C# mesteri szinten 21 nap alatt '' könyvem , ebből probálkozok , de eléggé nehézkesen haldok .
Az alap kérdésem : mire is jó pontosan ez a könyv álltal leirt c# nyelv ?
Alapból én weboldalt szeretnék szerkeszteni , valamint grafikus felületeket , ha jól hallottam a c# egy jó alapozása a dolgoknak .. De biztos hogy ezt így kapásból meg lehet tanulni ?? Eléggé hablatynak néz ki így első tanulgatásra
Ja és akkor valaki leírná nekem ha megkérném , hogy mit is lehet vele csinálni pontosan ? ( láttam a könyvbe ablakkezelést és létrehozást , meg ilyen számolási műveleteket , de valami komolyabat is lehet vele írni pl: kissebb játékok , meg szövegszerkesztő progi meg hasonlókat , vagy ahoz már ugymond specifikus programnyelvek kellenek ??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest