Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Ha nem lenne probléma ide is feltenném a kérdésemet :
Sziasztok .
Teljesen kezdő vagyok , és szeretném megtanulni a c# nyelvet. Van egy '' C# mesteri szinten 21 nap alatt '' könyvem , ebből probálkozok , de eléggé nehézkesen haldok .
Az alap kérdésem : mire is jó pontosan ez a könyv álltal leirt c# nyelv ?
Alapból én weboldalt szeretnék szerkeszteni , valamint grafikus felületeket , ha jól hallottam a c# egy jó alapozása a dolgoknak .. De biztos hogy ezt így kapásból meg lehet tanulni ?? Eléggé hablatynak néz ki így első tanulgatásra
Ja és akkor valaki leírná nekem ha megkérném , hogy mit is lehet vele csinálni pontosan ? ( láttam a könyvbe ablakkezelést és létrehozást , meg ilyen számolási műveleteket , de valami komolyabat is lehet vele írni pl: kissebb játékok , meg szövegszerkesztő progi meg hasonlókat , vagy ahoz már ugymond specifikus programnyelvek kellenek ??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest