Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, azt tudom, mikor használjak generikusokat - nagyjából mindig az én esetemben
. tegnap kicsit benéztem, ezért próbálgattam is a HashSetet. Ahogy látom, ha ömlesztve van egy csomó adatom (mondjuk milliós nagyságrendben néztem) és nem érdekel a rendezhetőség, csak ki-be akarok olvasni és gyorsan elérni, akkor jó és tényleg gyors, de egyébként IList, ha rendezett kell és ha úgyis iterálni kell. Az, hogy a hash alapján gyorsabb keresni, nem is annyira lényeges, inkább az, hogyan kellenek az adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest