Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a megoldást Jester01 Illetve a többieknek is. Bocs, hogy ilyen későn jöttem fel a válasszal.
Amúgy ez egy gyakorló feladatsor része volt, amelyek közül a következő gyakon, lesz belőle egy röpi, és ha az ember nem tudja megoldani az adott feladatot 10-15 perc alatt akkor nem kaphat aláírást és bukta az egész tárgyat.
És tegnap este annyira a rendezésben gondolkoztam... az a és a[i+1]-re fokuszáltam, hogy amit Jester01 írt le, az a(i) és a[j] kombó teljesen kiment a fejemből, csak másnap reggel jutott eszembe, mikor c++-ozni kellett. :-DMost a java-t és c#-ot tanuljuk, de... nem is ennek a két nyelvnek az alapjait, hanem ilyen c/c++-os feladatok megoldását, nézzük. Szal c++-osan programozunk.
Meg most vannak tantárgyak, amelyek c++-ra épülnek, szal nem baj ha megtanulom ezeket az algoritmusokat.
Sőt nekem nagyon tetszett amikor python-nal melegettem be a programozásba (nekem a python sokat segített, szerintem egy jó tanuló nyelv), hogy egy split metódust megírtunk saját kezüleg, mert így tudom, hogy akkor egy-egy függvény hogyan működik a háttérben, vagy volt egy C-os könyv, ahol olyan függvényeket írtunk meg, amelyek pl.: a unixos cat parancs megvalósításának is tökéletesen megfelelt. Ez nekem tetszett és sokat segített.Visszont értem én stevve érvelését is. Magamtól tanultam ezeket a kollekciókat, használtam is stb. Java és C# alapok vannak. És tényleg értem én, hogy mit mondasz, mert amit a munka világa követel, azt az egyetem nem tanítja. Azt magamtól kell megszerezni. Teljesen megértelek, és hidd el én is kidobnám ezeket, de ha kell diploma, akkor muszáj leszek ezeket megcsinálni
Máskor majd jelzem, hogy sulihoz kell vagy magamnak, Bocsánat, remélem nincs harag!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest