Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Előszöris szerintem nem kéne var-t használnod ezen a szinten és konkrétan erre a feladatra.
Console.WriteLine(a);
-a változó értéke üres string, nincs mit kiírnia (egy sorvégén kívül - WriteLine).Console.ReadKey();
-[link]
Lásd a metódus dokumentációját. Ez nem azt csinálja, amit szerintem te szeretnél elérni, de amúgysem jól használod.
Ennek hatására annyit csinál a program, hogy vár 1 db leütésre. Nem kerül be "a" változóba a beírt szöveg/szám, meg semmi hasonló.
Írj a = Console.ReadLine(); -t helyette. És beolvasás után kéne kiiratni a tartalmát, hacsak nem a beolvasás előtti tartalmát akarod kiírni a változónak.Console.WriteLine(a + b);
- ez konkatenálni fogja a stringet ebben az esetben, mivel string típusok esetén a + operátor ezt jelenti, tehát ha a = "1", b = "2", akkor a + b == "12", nem pedig 3.
A stringet át kell alakítani a fent már említett módon pl. egy int vagy valamelyik szám típussá, és úgy összeadni őket.Olvass sokat az alapokról mielőtt kódot írsz szerintem, vagy nézegess meg egyszerű, működő példákat, ennek én így sok értelmét nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi