Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
pls help!
adott 2 form, az 1. command buttonnal nyitja meg a másodikat. hogyan tudom azt megoldani, hogy ameddig a 2. nyitva van, addig az elsővel ne lehessen semmit csinálni (mint pl a MSGBOX-nál), és a 2. mindíg az 1. felett legyen?
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
hamár ilyen szépen összejöttünk...
VB .net alatt van egy ilyen bajom, hogy ki akarok csomagolni egy file-t adott helyre, és utána ezt el akarom indítani.
kicsomagot megoldja, de utána elszáll, mondván, hogy a file nem létezik. a kicsomag és a program indítás is shell('...',...)-el megy.
arra rájöttem, h még azelőtt akarja elindítani a progit, mielőtt az a kicsomaggal végezne. hogy lehet megoldani, hogy az indító shell várja meg, hogy a kicsomagolt file megjelenjen??
konkrétan:
''Private Sub Button4_Click_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button4.Click
Shell(''rar e putty.rar'', AppWinStyle.Hide)
Shell(''putty.exe'', AppWinStyle.NormalFocus)
End Sub''
a putty helyére más fog kerülni, meg máshogy is lesz paraméterezve, most a fentebb leírtak a nagy bajomhogy kéne a 2 shell-t átalakítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest