Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
pls help!
adott 2 form, az 1. command buttonnal nyitja meg a másodikat. hogyan tudom azt megoldani, hogy ameddig a 2. nyitva van, addig az elsővel ne lehessen semmit csinálni (mint pl a MSGBOX-nál), és a 2. mindíg az 1. felett legyen?
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
hamár ilyen szépen összejöttünk...
VB .net alatt van egy ilyen bajom, hogy ki akarok csomagolni egy file-t adott helyre, és utána ezt el akarom indítani.
kicsomagot megoldja, de utána elszáll, mondván, hogy a file nem létezik. a kicsomag és a program indítás is shell('...',...)-el megy.
arra rájöttem, h még azelőtt akarja elindítani a progit, mielőtt az a kicsomaggal végezne. hogy lehet megoldani, hogy az indító shell várja meg, hogy a kicsomagolt file megjelenjen??
konkrétan:
''Private Sub Button4_Click_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button4.Click
Shell(''rar e putty.rar'', AppWinStyle.Hide)
Shell(''putty.exe'', AppWinStyle.NormalFocus)
End Sub''
a putty helyére más fog kerülni, meg máshogy is lesz paraméterezve, most a fentebb leírtak a nagy bajom
hogy kéne a 2 shell-t átalakítanom? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Silvercrest Rajztábla
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

hogy kéne a 2 shell-t átalakítanom?