Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
hamár ilyen szépen összejöttünk...
VB .net alatt van egy ilyen bajom, hogy ki akarok csomagolni egy file-t adott helyre, és utána ezt el akarom indítani.
kicsomagot megoldja, de utána elszáll, mondván, hogy a file nem létezik. a kicsomag és a program indítás is shell('...',...)-el megy.
arra rájöttem, h még azelőtt akarja elindítani a progit, mielőtt az a kicsomaggal végezne. hogy lehet megoldani, hogy az indító shell várja meg, hogy a kicsomagolt file megjelenjen??
konkrétan:
''Private Sub Button4_Click_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button4.Click
Shell(''rar e putty.rar'', AppWinStyle.Hide)
Shell(''putty.exe'', AppWinStyle.NormalFocus)
End Sub''
a putty helyére más fog kerülni, meg máshogy is lesz paraméterezve, most a fentebb leírtak a nagy bajomhogy kéne a 2 shell-t átalakítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest