Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Persze, felraktam, és regeltem is. A nem ment alatt azt értem, hogy deboggolni ugyan tudta a fordító, de én a kódot egy gomb eseménykezelőjébe írtam be, és amikor ráclickeltem, akkor kezdett el próblémázni.
Mostanra már sikerült megcsinálnom, valszeg az előző regeléssel lehetett a baj, mert unregeltem, aztán ismét regeltem, és így már ok -
tkazmer
addikt
VB.Net ben hogy kell azt megcsinálni, hogy a web browser a textbox tartalmára keressen rá?
Így próbáltam:
WebBrowser1.GoSearch(TextBox1.Text)
De erre azt írja a fordító:
Error 1 Too many arguments to 'Public Sub GoSearch()' -
tkazmer
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Ok, megpróbáltam így:
TextBox1.Text = WebBrowser1.Url.AbsoluteUri
Erre azt írja( már nem az alsó sorban, hanem fordítás közben) hogy
Null Reference Exception was unhandled
Object reference not set to an instance of an object.
Aztán megpróbáltam így:
TextBox1.Text = WebBrowser1.Url.AbsoluteUri.ToString
Ugyanez a hiba
Aztám így:
TextBox1.Text = WebBrowser1.Url.ToString
Így is rossz. Na most mi legyen? -
tkazmer
addikt
Szerintetek azt hogy csináljam meg, hogy a szovegdobozba beírt szöveg legyen a webböngésző url-je?
Így próbáltam:
TextBox1.Text= WebBrower1.Url vmit ugyanezt fordítva, de a fordító nem fogadta el. Az egészet egyébként a form load eseménykezeljébe írtam. -
tkazmer
addikt
Pontosan hogy kell birtokolt formokat létrehozni? A könyvem leírja, de a fordító nem fogadja el

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest