- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem szó szerint értve nem megy a copy paste. Áh, hagyjuk.
Küldd már el a teljes solutionöd akkor. Leírom neked, lépésről lépésre, hogy mit csinálsz rosszul.
Már bocs, de én nem szivatlak, hanem sokadszorra próbálok segíteni, már-már kézzel lábbal, de ha alapokkal nem vagy tisztában, akkor mit akarsz? -
Lortech
addikt
Nyilván nem .cs akart lenni, hanem .vb, csak eltévesztettem, mert lassan c#-pal fekszem és kelek. De a többinek stimmelnie kell, ha egy "üres" visual basic.net windows forms projectet nyitsz. (márpedig a linken arról van szó, csak ott 2003-as template-tel.)
De én nem erőltetem tovább, mert ha még a copy paste se megy... -
Lortech
addikt
Nekem működik. Nem tudhatom, hogy mit csinálsz, és hogyan csinálod.
Indítasz egy winforms alkalmazást, mivel látszik, hogy a kód a linken a régi fajta (vs2003) windows forms template szerint van megírva, nem választja szét a a form designer, a form, és a program.cs kódot, így ezek közül neked el kell távolítanod a projektedből a program.cs-t és a form1_designer.cs-t, majd a form1.cs kódját le kell cserélni a linken lévő kódra. -
-
Lortech
addikt
Win32-ben, C#-ban csináltam már ilyet, VB kódot nem írok
, de : gdi32.dll -ben van a GetPixel függvény, ezt be kell importálnod, a híváshoz viszont szükség van egy device contextre is, amit a user32.dll GetDC() függvényével lehet lekérdezni majd a ReleaseDC()-vel fel kell szabadítani a azt (ezeket szintén be kell importálni, a user32.dll-ből).
szerk: no közben találtam egy jó vb-s linket : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest