- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
"azonban az Excel file Shared módban van, hogy egyszerre többen tudjanak dolgozni, viszont szerintem ez problémát okoz"
Szerinted, vagy tényleg problémát okoz?
Ha megmakrózod az excelt, és mögé tolsz egy adatbázist, akkor nem kell Shared mode, de lehet hogy ez overkill megoldás. Szvsz nem feltétlenül okoz a shared mode problémát, ergo nem értem, mi a probléma? -
vilag
tag
Ezt a megoldást már korábban elvetettem.
Meg lehetne így is oldani nem arról van szó, csak mondjuk jelen esetben kb. 13000 sort kellene másolni egyik táblából a másikba. Nem próbáltam ki, hogy ez mennyi ideig tart, de lassabb gépen (amiből itt akad elég) gondolom azért nem egy pillanat alatt megy végbe.
Ha feljebb olvasol egyéb más érveket is felhoztam amiért nem kívánom szétválasztani több fájlra a programot.
Ha már így is lenne, akkor egyszerűbb lenne az ha csinálnék egy segédfájlt és ez indulna először, ebből pedig külső fájlt már (ha jól emlékszem) lehet úgy nyitni, hogy megadom, hogy szerkesztésre vagy olvasásra nyíljon meg.
Ezt a megoldást egy másik programban már alkalmazom, de pont az lenne a lényeg, hogy nem akarok segédfájlt.
-
Rossz helyen volt a dupla "" (preliminary előtt) és nem ártana régió mentes szeparátort sem használni:
xlls = Application.International(xlListSeparator)
keplet = "=IF($F" & sor & "=""preliminary""" & xlls & "VLOOKUP(acquisition_projects!E" & sor & xlls & "FPY_measure!$P$39:$R$41" & xlls & "2)" & xlls & "0)"Ja és az is lehet gond, hogy magyar az excel és a VLOOKUP és IF függvények nem értelmezettek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple watch Ultra 2 titanium Milanese 2026.03.23. Apple jótállás
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest