Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Vagy ami még egyszerűbb lett volna, ha a varázslóval megcsináltatod az adatbázis kapcsolatot, majd az ott kialakított connectionstringet használod. Sok connectionstringes szopástól megkíméltem már magam a varázslóval.
Ha jól emlékszek a varázsló automatikusan hozzáadja a szükséges referenciákat is, a solution-höz. Ezután már ninics más dolgod, mint kitörölni a kapott dataset-et, és beírni a kilesett connectionstringet a gomb nyomás mögé. -
rákász
csendes tag
Megvan a megoldás
Oledb objektumcsoport = mdb file-okhoz történő csatlakozás esetén használatos
SqlServerCe objektumcsoport = sdf file-okhoz történő csatlakozás esetén használjuk.Én Oledb.OledbConnection objektummal akartam meghívni egy olyan adatbázishoz történő csatlakozást, melyhez valójában SqlServerCe.SqlCeConnection objektum kell...
Amit még tudni kell, hogy az SqlServerCe objektumcsoport csak akkor meghívható, ha a Project -> Add Reference menü alatt, a .NET tabnál hozzáadod a System.Data.SqlServerCe referenciát a projektedhez.
Hát ennyire volt egyszerű a megoldás, de hála a microsoftos gyerekek hamar válaszoltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Arc Raiders
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Lenovo X390 i7-8665 16Gb ram, 512 Gb NVMe, érintő kijelző, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest