Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartinIsti
csendes tag
A múltkori problémámat sikerült megoldanom. Mondjuk sejtettem, hogy egy egyszerű ciklus-utasítás révén menni fog a dolog, csak jól meg kellett ''fogalmazni''.

Most viszont egy olyan átfogó kérdésem lenne, hogy miként lehet az egyes Excel táblák határait megállapítani? Érthetőbben kifejezve: az adott munkalapon szereplő táblázat hány soros és hány oszlopos? Ez ugye ránézésre simán megy, de ha automatizálni akarom a folyamatot, akkor már gondban vagyok, mert makrórögzítés révén nem tudom kisilabizálni a dolgot. Ezenkívül van valamilyen függvény vagy utasítás, amely megállapítja, hogy az adott fájl hány munkalapból áll?
Ha nem teljesen világos a kérdésem, szívesen leírom a segíteni szándékozó kedves emberkének, mi is a pontos feladat, aminek a részeként ezek kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI mini 3 drón display unit
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest