- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok,
az lenne a '' kis '' probléma, hogy a házimozim megjeleníti a filmekhez a feliratot rendesen, csak a gond az, hogy elég pici méretben (még az a szerencse, hogy mögé tesz fekete árnyalatot, így azért olvashatóbb).
Szóval mivel nincs sok feliratos dolgom, nem zavar, de most egy sorozatnál szeretném azt megcsinálni, hogy beleégetem a feliratot magába az AVI-ba.
És természetesen úgy szeretném, hogy azért kényelmesen lehessen olvasni, estefele is, amikor az embernek már fáradtabbak a szemei, szóval megszeretném nagyobbítani.
Olvastam a 963-as hozzászólást (a linket is megnéztem ), de ha jól értelmezem, akkor ennél a módszernél újra kéne kódolni a filmet is. Olyat nem lehetne csinálni, hogy a Video beállításnál (VirtualDub) bejelölöm a Direct Stream Copy-t, de ugyanakkor a feliratot beleégeti a filmbe? (tehát ne kelljen a filmet újrakódolni)
Ja és a 986-os kérdés engem is érdekelne, mert egyszer énis beleütköztem ebbe a problémába. Sok próbálgatás után megvágtam úgy a képet-hangot, hogy ugyanolyan hosszú legyen. De amikor a kép alá tettem a hangot (Virtual Dub-al, de lehet hogy NanDubbal), kb. 2 másodpercig ment a hang, majd csak a kép ment.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest