- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdani
tag
Sikerült! Köszi!
-
sirdani
tag
Úgyhogy újabb kéréssel jövök. Feliratot szeretnék ráégetni a filmre. Ez sikerült is. De a felirat mérete túl kicsi. Hogyan tudnám növelni a felirat méretét? A felirat típusa .srt.
Előre is thanx.
Persze Virtualdubbal szeretném... Mi az a Gknot? -
sirdani
tag
És igen sikerült! Delay-oltam 2 másodbercel a hangot és így tökéletes lett! Bár így legalább rájöttem hogy a VBR-es hang egy kicsit problémás. Úgy csináltam meg hogy meghallgattam hogy a 10-ik másodpecben van egy telefonbúgás (a filmben). A Cbr hangos filmben ez a búgás a 8-ik másodpecben volt így hozzáadtam 2 másodpercet és tadaa tökéletesen megy!
[Szerkesztve] -
sirdani
tag
Hmm most az a biztos hogy el kell csúsztatnom a hangot mert a VBr mp3-ban van pár másodperc ''üresség''.
-
sirdani
tag
A francba! Ezt a szart egyszerűen semmivel nem tom átkonvertálni úgy hogy ne csússzon... Még vmi egyéb tipp?
-
sirdani
tag
válasz
<Adamsky> #862 üzenetére
Va egy kis gáz! A Demux nem jó mert rövidebb hangot csinál. A virtualdub (legfrisebb) Save Wav elmentette mp3-ba csak Wav kiterjesztést adott neki. Ezt átneveztem. És az normálisan tudta elmenteni, úgy hogy ugyanolyan hosszú lett a hang mint a videó. Még jön a konvertálgatás úgyhogy mindjárt írok...
-
-
sirdani
tag
Szijasztok!
egy kérdéssel zargatlak titeket:
Eddig nekem soha nem ment a VBR audios AVi-k átkonvertálása CBR audiosba. A hang eddig mindig csúszott. Neten utánaolvastam hogy a nandub megoldja, de az nem csinált semmi jót, mert ba*** átkonvertálni (1.0-ás verzió). Virtualdubbal elmentettem wav-ba átkonvertáltam CBR mp3-ba visszaillesztettem úgy se ment. VirtualdubMOD is tehetetlen ezügyben (igen próbáltam header felülírás nélkül is). Eddig csak a DivX Converter segített de annak meg 1.5 óra amíg konvertál.
SZóval vki monnyon egy progit amivel a videó konvertálása nélkül tok CBR audios Avit csinálni VBR-ből, és ne csússzon a hangja.
Ja és mégegy kérdés! Virtualdubba ráégettem feliratot a filmre:
1.Oké, megy! De van egy kis gond! Az asztali DVD lejátszón kicsi a felirat. Elfárad a szemem mire giböngészem. Hogy lehet növelni a felirat méretét?
2. Alternatív megoldás nincs amivel nem kódolja át a progi a videót csak ráégeti minden képkockára a feliratot???
Ha a feliratos cuccost rossz témába írtam szójjatok h hova kelet vona
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest