Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, tudom. Amint leesett, hogy mi a gond, megpróbáltam orvosolni, de a virtuális gép alól nem lehet. Maradt az, hogy magának a VB adok jogokat, de úgy sem volt jó. Egy mód lehetett volna, hogy esetleg működjön, ha úgymond "superadmin" jogot adok neki (de ez akkor sem lett volna megoldás számomra, még ha így működött volna is a dolog), mivel ahogy korábban is írtam, többek közt béta védelmi szoftvereket tesztelek és ahhoz az is hozzátartozik, hogy 0days kártevőkkel illetve valóban durva oldalakkal "kínzom" a kergetőket. Sajnos létezik már olyan kártevő (nem is egy), ami simán kijön virtuális gép alól, ha ezt még megspékeltem volna azzal, hogy a VB-nek (az "éles" gépen) "teljes hatalmat adok", akkor a fentiek tükrében könnyen belátható, hogy az számomra miért is nem felel meg...
Azóta visszaállítottam rendszert és már VmWare Player van fent, abban nincs ilyen gond.
Mindenesetre köszöntem, hogy segíteni próbáltál...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest