Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd
    nagyúr

Felpakoltam egy Starter-t :DDD , azon is megvan a hiba, de olybá tűnik, hogy a digitális aláírással van gond, azokat a progikat nem engedi a megosztott mappából telepíteni [link]
    (meg semmit, amit adminként kellene (és kellene) telepíteni, mivel az W7 x64-es rendszer alatt béta védelmi progikat szoktam tesztelni...)

Én már nagyon régen használtam utoljára VirtualBox-ot, akkor is XP-hez, szóval nem sok rálátásom volt a dolgokra, az idő múlásával.

A 3.x-es VB-nél is megvan ez a jelenség?

Ez nem VB, hanem Win7 jelenség. Ha hálózati megosztásból akarsz olyan file-t futtatni, amihez emelt jogosultság szükséges, akkor van ez a probléma. Ilyenkor (amikor emelt szinttel akarsz futtatni egy ilyen exe-t, vagy azért, mert magának kér az exe, vagy te kézzel indítod administratorral) elvileg fel kellene ugorjon egy jelszókérő ablak, ha az aktuális usernek nincsen joga a megosztáshoz hozzáférni. Viszont, ha ez az ablak meg sem jelenne valamiért, akkor lép fel a probléma (hiába adtad már meg korábban, ha adminként futtatod, az más kontextus).

Új hozzászólás Aktív témák