Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Már mindegy, találtam egy cubedesktop 3d nevű progit ami megoldja a problémámat..remélem

Szóval a vga hdmin keresztül csatlakozik a tv-re. Ezen szeretnék filmezni, de közben kellene másnak az internet. Ezért, hogy engem ne cseszegessenek egy időben akarom, hogy menjen a film és lehessen netezni.
Ezért arra gondoltam eredetileg, hogy a virtuális rendszeren beállítom alapértelmezettnek a tv-t, azon menne a film, az lcdn meg simán dvi-ről lehetne netezni. Még mindig nem érthető, tudom.

De ezzel a cube-al elvileg lehet 6 asztalt futtatni egyszerre. Már sikerült beállítanom, hogy a tvn csak a film ment, de valamit elnyomtam, szóval még tökölök vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest