Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Bármilyen íróprogramnak fel kell menni, legfeljebb nem árt előtte csatolni az írót is a virtuális géphez.
Mondjuk, számomra a Nero 6.6.1.15 óta megszűnt létezni a Nero. Ezt még használom, megcsinál bármit, ami nekem kell. Újabb Nero monstrumokat nem vagyok hajlandó telepíteni, ugyanis egy íróprogramnak szerintem nem az a dolga, hogy telesz@rja a regisrty, hanem csak írjon lemezt, lehetőleg.
Vagy ott van az IMGBurn, az UltraISO (ami korrekt íróprogram is egyben, nem csak ISO-szerkesztő), vagy nemrég találkoztam egy jó kis programmal, ami nálunk, illetve hazai fórumokon kevéssé ismert, inkább talán külföldön, illetve a torrent hálón népszerű: gBurner.
Ezek a programok hordozható módon is működnek, vagyis elég egyszer kicsomagolni, később másik oprendszerben is elindítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Modding és elektronikai kérdések
- Router gondok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BestBuy topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Svájci jellegű bicska eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest