Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
nincs benne csak a video, egér driver. A hálókártyához is máshonnan töltöttem drivert. Viszont olyat hogy ich ac97 driver, csak BeOS-hoz találtam, aztán úgy láttam ez az inteles lapokon olyan szabvány chip lehet, sokféle gyártásban. Feltelepítettem hát egy inteles drivercsomagot, nem találta meg. Telepítettem realteket, mert olyan chipeket raknak rá, az az eredeti gyártó -> kékhalál úgy hogy még csökkentett módban sem indul...
win update nincs, mivel egy ilyen nagyon kicsi xp-t raktam(tinyxp). A fullos xp bullshitjei valahogy nem igazán hiányoznak, de úgy látszik mégis egy fullos xp-ből kell nlite-olnom egy kicsit, amiben meghagyom az updatet. Vagy a másik lehetséges megoldás, hogy berakom az iso-ba a fullos drivers.cabot, mert az is ki lett irtva a kis xpből, és hátha abban legalább soundblaster 16 driver van, sőt valószínű, mert emléxem jópár éve a p1-esemnél az akkor használt sb 16-ot a win98 is alapból felismerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardverfogócska a kertben
- Crimson Desert
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programozás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest