Hirdetés
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
nincs benne csak a video, egér driver. A hálókártyához is máshonnan töltöttem drivert. Viszont olyat hogy ich ac97 driver, csak BeOS-hoz találtam, aztán úgy láttam ez az inteles lapokon olyan szabvány chip lehet, sokféle gyártásban. Feltelepítettem hát egy inteles drivercsomagot, nem találta meg. Telepítettem realteket, mert olyan chipeket raknak rá, az az eredeti gyártó -> kékhalál úgy hogy még csökkentett módban sem indul...
win update nincs, mivel egy ilyen nagyon kicsi xp-t raktam(tinyxp). A fullos xp bullshitjei valahogy nem igazán hiányoznak, de úgy látszik mégis egy fullos xp-ből kell nlite-olnom egy kicsit, amiben meghagyom az updatet. Vagy a másik lehetséges megoldás, hogy berakom az iso-ba a fullos drivers.cabot, mert az is ki lett irtva a kis xpből, és hátha abban legalább soundblaster 16 driver van, sőt valószínű, mert emléxem jópár éve a p1-esemnél az akkor használt sb 16-ot a win98 is alapból felismerte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest