Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Szerencsére a "Kec Gen" nem tudom, mi lehet, így szándékosan biztosan nem nyújtok semmi "rosszban" segítséget.

Elvi megoldás sajnos az ilyen módon fertőzésre is van, de én még nem olvastam sehol olyat, hogy ezt valami meg is valósította volna, tehát egyelőre nem fertőz így semmi tudtommal.
Amit egyébként csinálsz, azt úgy javaslom, hogy készíts a még biztosan nem vírusos állapotról egy ún. snapshotot (magyarra talán pillanatfelvételnek fordították...?), és miután lefutott a program, állíttasd vissza ezt az állapotot a VirtualBox-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest