Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Szerencsére a "Kec Gen" nem tudom, mi lehet, így szándékosan biztosan nem nyújtok semmi "rosszban" segítséget.

Elvi megoldás sajnos az ilyen módon fertőzésre is van, de én még nem olvastam sehol olyat, hogy ezt valami meg is valósította volna, tehát egyelőre nem fertőz így semmi tudtommal.
Amit egyébként csinálsz, azt úgy javaslom, hogy készíts a még biztosan nem vírusos állapotról egy ún. snapshotot (magyarra talán pillanatfelvételnek fordították...?), és miután lefutott a program, állíttasd vissza ezt az állapotot a VirtualBox-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest