Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
A virtuális gépekben általában mindenféle generikus hardvert implementálnak, nyilvánvaló okok miatt. Én sem hinném, hogy bárki is csinált volna külön Audigy virtualizációt.
A hardveres virtualizáció alatt azt értik, hogy az adott processzor támogat valamilyen virtualizációs technikát, ezáltal sokkal hatékonyabban tud az ezt támogató host virtuális gépeket futtatni*.
A Virtualbox támogatja, mind Intel mind AMD procik esetében (persze ehhez az is kell, hogy az adott rendszer is támogassa).
Néhány link:
http://en.wikipedia.org/wiki/X86_virtualization#Hardware_support
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtualbox#Hardware_emulation*: ez persze pongyola; én sem vagyok szakavatott a témában, csak régebben utánaolvasgattam kicsit amikor többet foglalkoztam virtuális gépekkel.
Egyébként nekem Win7 az Audigy kártyát simán felismerte és kezeli (windows update), bár még időhiány miatt nem próbáltam ki stereo zenehallgatáson kívül semmi másra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest