Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A virtuális gépekben általában mindenféle generikus hardvert implementálnak, nyilvánvaló okok miatt. Én sem hinném, hogy bárki is csinált volna külön Audigy virtualizációt.
A hardveres virtualizáció alatt azt értik, hogy az adott processzor támogat valamilyen virtualizációs technikát, ezáltal sokkal hatékonyabban tud az ezt támogató host virtuális gépeket futtatni*.
A Virtualbox támogatja, mind Intel mind AMD procik esetében (persze ehhez az is kell, hogy az adott rendszer is támogassa).
Néhány link:
http://en.wikipedia.org/wiki/X86_virtualization#Hardware_support
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtualbox#Hardware_emulation*: ez persze pongyola; én sem vagyok szakavatott a témában, csak régebben utánaolvasgattam kicsit amikor többet foglalkoztam virtuális gépekkel.
Egyébként nekem Win7 az Audigy kártyát simán felismerte és kezeli (windows update), bár még időhiány miatt nem próbáltam ki stereo zenehallgatáson kívül semmi másra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- S21 Dobozában 128/8
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest