Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Értem, köszi szépen! És ha pl. készítek hármat bizonyos idő elteltével, majd a középsőt törlöm, attól a másik kettő használható marad?
Doky586:
"Tehát pont nem úgy megy alapértelmezés szerint ahogy elvárnád."
Köszönöm! Hát az pech!

Az internetet látnia kellene, mert a Windows frissítéséhez elengedhetetlen. Valamint tegnap telepítettem bele egy promós programot, aminek az aktiválásához kell a net. Az viszont hasznos volna néha, ha a gazdagépet nem látná. Hogyan lehet elhitetni vele, hogy nincs hálókártya?
Más:
1. Hogyan kell beállítani, hogy a valódi hardvert rendesen lássa?
2. Hogyan kell beállítani, hogy úgy lássa, más processzor és VGA van benne? (Mivel pár program nem csípi a W10-et, de a W8-cal rendesen fut, ugyanakkor a 8. generációs procit már valamiért nem támogatja a W8, és sajnos a VGA-val is ugyanígy jártam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest