Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Ez engem hogy megszívatott tegnap, vagy 3 órán keresztül kísérleteztem a virtualboxal, meg úgy az egész rendszerrel, mire rájöttem miért nem indul a virtuális gép. De arra már nem jöttem rá, hogy ha várok kb. 2-3 percet, akkor azért elindul, de most hogy olvastam amit írsz, kipróbáltam, és tényleg megy. Így legalább nem kell leszedni az Avirát, ha használni akarom a VB-ot, még ha kicsit várni is kell, de legalább elindulnak a virtuális gépek. De a hibaablakban abort nincs csak ok, mondjuk tök mindegy mi van ott, ha rányomsz nem indul, én meg midig leokéztam, aztán meg anyáztam.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest