Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityusz76
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni, a következő a helyzet:
Feltelepítettem a virtualbox-ra egy 2003-as szervert és egy XP-t kliensnek. Egy mini hálózatot szeretnék szimulálni tanulás céljából. Hogyan lehet megoldani, hogy a szerver és az XP egy hálózat legyen és az XP a 2003-as szervertől kapjon IP-t, ne a routeremtől? Fizikailag van egy bejövő internet, amit egy router oszt szét és az ő DHCP-je oszt IP-t. Amikor a szerverre DHCP-t akarok telepíteni, azt mondja, hogy már van egy a hálózatban, és ezért nem tudom feltenni. A router lenne a zavaró? Ha igen, akkor hogyan kellene megoldani a dolgot? Nem értem hogyan működik a virtualbox. Internet van akkor is, ha NAT-ot állítok be, és akkor is, ha bridge módot az oprendszerek hálókártyájánál. Hogyan tudnak kimenni a netre, ha nem állítottam be semmit? Nem tudom, hogy sikerült e érthetően elmonadni a problémámat. Ha valaki tudja hogyan kell így egy szimulált hálózatot virtualbox alatt csinálni, akkor legyen szíves leírni nekem. Előre is nagyon köszönöm!
Isti
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1 humoros
- Ford topik
- No Rest for the Wicked
- Idő előtt kiderülhetett a Forza Horizon 6 megjelenési napja
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- BestBuy ruhás topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble szökevények 500-2500Ft
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest