Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Lehet ezzel is VB-ozni
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.Más:
Eddig szenvedtem VB-ban, h ha felraktam egy XP-t nem állította át automatikusan képernyőméretet a notijéhoz (1366*768) igazodva, mint egy Linux Mint.nél, ami szépen megcsinálta. Felraktam Guest Additions, amivel ez szépen megoldódott, de ikonok stb kicsit kicsik lettek...lehet itt is méretarányt növelni, mint a win7 / 8 esetében: 100-->125%
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...