Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Lehet ezzel is VB-ozni
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.Más:
Eddig szenvedtem VB-ban, h ha felraktam egy XP-t nem állította át automatikusan képernyőméretet a notijéhoz (1366*768) igazodva, mint egy Linux Mint.nél, ami szépen megcsinálta. Felraktam Guest Additions, amivel ez szépen megoldódott, de ikonok stb kicsit kicsik lettek...lehet itt is méretarányt növelni, mint a win7 / 8 esetében: 100-->125%
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de csak 32 bites rendszerekkel, mennek nálam linuxok, win xp is simán, csak hiába 2 magos (2 szál e magonként azt nem tudom), kicsit néha gyengécske, mert nálam aktív terhelésnél fenyomja 50-8x %-ra simán, de alapban 15-30% között pörgeti így, ami azért elmegy. (persze ilyenkor alap rendszeren, win8-on nem fut semmi + ba) Ez van, ez ennyit tud, amúgy azt mondják egy i3 minumim ajánlott ilyen célra.
Mert ha csak simán XP-ben felbontást csökkentettem, akkor csak szimplán kisebb lett képernyó, start menü alján már nem is látszik...